Re: Re: Re: startovné


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: pally , posláno: 25.11.2009 15:01:38, z adresy: 89.103.91.58

Svaz pořádá svazové soutěže v podstatě pro sebe, Jizerskou padesátku dělá pořadatel pro širokou veřejnost. Myslíš si, že když "nasadíš" startovné 600 Kč, budeš mít tolik účastníků jako Jizerská 50?

Ne, nemyslím a ani to z mého příspěvku nevyplývá. Chtěl jsem tím říct, že výše stratovného nebývá pro jedince motivované účastí v daném závodě problémem k účasti. Tudíž si myslím, že by počet startujících na MČR zůstal při dané výši startovného stejný (nebavím se o veteraniádě).

Není třeba nic vymýšlet. Nikdo vám nebrání, abyste udělali DT mimo rámec svazových soutěží a dali si startovné, jaké se vám zlíbí.

To je blbost. DT jen tak pro srandu moc lidí nepoběží. Většina lidí jede na MČR DT proto, že to je MČR (= mají motivaci proč chtějí dobře zaběhnout). DT, která není MČR má šanci tak akorát na začátku sezóny - tam už je Jarní pohár, nebo na jejím úplném konci - a tam se už zase moc lidem nechce takouvou délku běžet. V jiném termínu si ji nedokážu představit.

>Svaz pořádá svazové soutěže v podstatě pro sebe, Jizerskou padesátku dělá pořadatel pro širokou veřejnost. Myslíš si, že když "nasadíš" startovné 600 Kč, budeš mít tolik účastníků jako Jizerská 50?
>
>Ohledně předpokladu, že při zdražení zůstane počet účastníků stejný: Nevím, jestli je to z nějaké analýzy, pokud ano, tak se omlouvám... Ale pokud ne, tak je tvoje tvrzení přinejmenším odvážné a osobně se mi tomu fakt nechce věřit...
>
>Není třeba nic vymýšlet. Nikdo vám nebrání, abyste udělali DT mimo rámec svazových soutěží a dali si startovné, jaké se vám zlíbí.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)