Re: Re: Re: Re: Re: startovné


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: pally , posláno: 26.11.2009 23:13:20, z adresy: 90.178.25.133

1) Všichni tu Jizerskou 50 za příklad nedávají, agrumentoval jsem s ní pouze já. To jen pro zlepšení a zpřesnění tvé argumentace pro příště.

2) Na Jiz50 jsem pouze ukazoval výši startovného.

3) Lidé se hlásí na Jiz50 proto, že to je největší závod na lyžích u nás a mohou jet a závodit na stejné trati jako hvězdy světového lyžování a mohou se porovnat s nimi i obrovskou masou dalších lyžařů (prosím neberte mě tady doslova - uvědomuju si neúplnost důvodů, ať se diskuze nezvrhne do toho, že mi budete psát, proč taky lidé jezdí Jiz50). Třeba pro mě jako nezávodního lyžaře, to je hlavní závod lyžařské sezóny = je to pro mě něco jako MČR v OB. Proto se na ní hlásím. A dovedu si předstvit, že spousta lidí to má podobně. Pokud by byl závod se stejnou výší startovného ale s daleko menší účastí a konkurencí než Jiz50, pravděpodobně bych se nezúčastnil. To jako analogie k tomu, že by byla DT jako samostaný závod s vyšším startovným bez statutu MČR.

4) Jiz50 sice není mistrovství, ale je to světový pohár, což je vyšší liga :-)


>DT jen tak pro srandu moc lidí nepoběží. Většina lidí jede na MČR DT proto, že to je MČR (= mají motivaci proč chtějí dobře zaběhnout).
>
>Tomu moc nerozumím. Pořád tu všichni dáváte za příklad Jizerskou 50, a to - pokud vím - taky žádné mistrovství není, takže se tam asi lidi hlásí z jiného důvodu.
>
>DT, která není MČR má šanci tak akorát na začátku sezóny - tam už je Jarní pohár,...
>
>Fajn, tak se všichni domluvte, že na jaře 2011 poběžíte Jarní pohár a uvidíte. Štafety na JP jsou součástí poháru, ale DT snad do žádné soutěže nepatří, tak si dohodněte startovné, které dáte za závod na nové mapě.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)