Re: Zrušme i M ČR štafet


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Rysák , posláno: 23.11.2009 11:10:17, z adresy: 89.176.17.89

>a proč? - pokud vím, tak oblasti nic takového nedělají.

Ano, ani štafety se na oblastech nepořádají. Ale MČR štafet splňuje všechny ostatní podmínky, tj. je o to zájem, běhá se to na MS, není problém s pořadateli, je to rentabilní závod. Vytrhuješ věty z kontextu a pak děláš z ostatních blbce, zatímco ty jsi ten nejchytřejší.

>
>V posledních mnoha letech se mimo ČSOB věnují pořádání závodů typu DT "sesterské" Svazy ČAR a ČAES - to je zásadní nepochopení od bafíka aktivního neběžce a nemá to snad ani cenu dále rozebírat. Na druhou stranu je to alespoň podnět k úsilí na obměnu soutěžní komise aktivními závodníky.

Opět máš svoji neotřesitelnou pravdu, jsem neaktivní bafík, svoji poslední dlouhou trať jsem běžel před 20ti lety a ani tehdy jsem na to neměl a nebavilo mě to. Do soutěžní komise se nijak nehrnu, přesto jsem každoročně vybrán za člena jejím předsedou. Budu se těšit, až se sám přihlásíš za člena SK (žádný přetlak na tato místa není), zatím jediné co dokážeš je neustále kritizovat ostatní jací jsou hňupové a ukazovat jak všemu rozumíš. Nepřipouštíš jiné názory a přitom to, za co odpovídáš (registrace, evidence map) funguje (z mého pohledu) katastrofálně.

Rysák



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)