Re: Re: Re: Re: krátké disciplíny a hlasování o nich + poděkování


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: JJ , posláno: 18.5.2009 23:25:25, z adresy: 85.25.152.185

chtěl jsem psát něco sáhodlouhého, ale nakonec to nemá cenu, mám v tomhle totiž klasický úděl intelektuálů, za který se pak společnost směje za nekonzistentnost: 2-5 názorů na jednu věc

Vše se dá skloubit, jen pokud je pořadatel schopen vypisovat v sobotu zároveň middle a klasiku, což bych řekl, že se za těch pár dolarů ze startovného nikomu chtít nebude

možná by bylo opravdu nejlepší vytvořit nějaké stránky, kde by se o úpravách soutěží (a z toho plynoucích změn ve startovních časech, disciplínách a všeho, co z toho plyne) dalo hlasovat, aby bylo například vidět, jak velký je zájem v mužích (a ženách) o to běhat jen KT, kolik závodníků by chtělo absolvovat 3 závody, kolik běžců z rankingového 100+ by potenciálně mělo zájem mít šanci se nominovat na MČR ve sprintu, o kolik závodníků se přichází při současném formátu,, zda by běžci přivítali více krátkých disciplín atd. apod. usw.

Varianta, za kterou bych se rval, je pro mě osobně So - KT + sprint,, Ne - KT, klasika stačí jedna na jaře, jedna na MČR, ale řekl bych, že jsem s tímto ve velké menšině.

jinak děkuji za odkaz na fotky ze dne a z večera. Schumpeter měl v mladých letech rovněž zábavu rád a byl na večírcích velmi oblíben. Ostatně v ukrajinském Černovci, kde svoji kariéru univerzitního profesora ekonomie začal, se o jeho výpravách do místních nevěstinců a putyk vypravují historky dodnes.
Definitivně ho změnilo až druhé manželství se svojí láskou z dětství.



>Pomysli na stovky těch, kteří si přijedou rozumně zaběhat, unavit se - udělat si žízeň, pak za kulturou a v neděli jim bohatě stačí KT! Nynější áčka v Krtech 16.-17. 5. považuji za nejrozumnější formát! V sobotu start relativně pozdě a klasika, v neděli start brzo a KT. Nezapomeň, že je spousta těch, co vůbec zvažují, zda na takové závody pojedou a spousta lidí, kteří týden co týden objíždějí závody s početnými ratolestmi. Aby je to bavilo, tak musí být také prostor pro rodinu, odpočinek, apod... Například v Jesenici byla večerní kultura bohatá:
>¨http://oblud.rajce.idnes.cz/Krty_16._5._2009/




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)