Re: Re: Re: Re: Re: krátké disciplíny a hlasování o nich


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Tomáš Leštínský , posláno: 15.5.2009 12:45:55, z adresy: 80.188.37.130

>tím trendem jsem myslel to, že na formát KT + sprint jezdí (alespoň na Vysočině) stejné množství běžců jako na normální zkrácenou (tedy oblastní klasiku)...

Tady bych to spíše než extra zájmem o KT+Sprint viděl v tom, že závodník oblastního formátu prostě jede na oblasťák a je vcelku jedno, co se tam běží... ale jistě se najdou lidé, kteří dají této kombinaci přednost.

>Možná jsem měl své návrhy rozdělit do 2:
>A) KT + sprint v So, Klasika v NE
>B) KT po oba dny souběžně s klasikou

Jo jo, musel-li bych si vybrat, pak bych byl taky za A.
Ale celkově k jednotlivým bodům: Mám dojem, že sobotní start je tak "pozdě" kvůli tomu, aby lidem stačilo vyjet na závody ráno, takže dřív jak v 11 bych na celostátní akci start nedělal, to poledne je na to tak akorát.
Víc kategorií je možné řešení, jak zkrátit start. Ale systém "všichni v lese do hodiny" při počtu 500+ je při jednom startu skoro nereálný ať je kategorií kolik chce, prostě protože startovači mají co dělat se 6ti závodníky v minutě.
Jinak samozřejmě sprint i KT jde udělat z jednoho místa, ale těch moc není právě s ohledem ani ne tak "zajímavost" jako na tu "vhodnost" terénu, centra, parkování, občerstvení, ...





Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)