Re: Re: Re: Petice proti hromadnému startu na MČR NOB


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: TP , posláno: 28.11.2010 18:38:55, z adresy: 95.82.154.172

Sice to nepomůže v problému s ulehčenou dohedávkou, ale můžu půjčit buď ministroboskop s Cree Q5 (tak cca. 100g s baterií), nebo o něco těžší baterku s SSC P7 a stroboskopem. To když namíříš dozadu, tak lidi za tebou neuvidí ani na mapu ani pod nohy a ještě rádi nebudou běha za tebou.


"Sledoval jsi někdy (třeba na GPS) jak se dokáže rozdělit startovní pole při NOB? Běžel jsi někdy v noci Tiomilu? Běžel jsi někdy v noci Jukolu?"
>
>Voitoi je členem Síně Slávy v nočním OB, čili bych řekl, že v tomto směru je dostatečně erudovaný
>
>mě osobně se to taky nezdá, jelikož nevěřím, že se startovní pole jakoukoli metodou rozdělí natolik, aby:
>
>- nebyla usnadněna dohledávka (čím více závodníků, tím jednodušší a tím při drobné chybě ztratím méně času)
>- nebylo eliminováno riziko velké chyby (lidově řečeno - když vidím, že běžím dlouhou dobu jinam než zbytek, není něco blbě ?)
>
>
>navíc u H21 byl loni docela velký počet závodníků, čili bych spíše očekával podobnou variantu např. u mládeže, kde běžci nejsou běžecky natolik vyrovnání, aby se spolu udrželi takovou dobu
>
>hromadný start u DT a klasiky, které jsou jen o běhu, je dle mě dobrý, u individuálního nočního závodu ale ne, jelikož zcela mění zážitek
>
>
>
>>Najdříve potvrdím: Ano, na MČR NOB 2011 bude hromadný start pro kategorie HD21 a HD20.
>>
>>Dále:
>>Ano, správně, ani si nezjisti detaily a už sepisuj petici! Podrobnosti o hromadném startu na MČR NOB budou v nejbližších dnech na www.mcrnob.cz . Víš vůbec jak způsobem se poběží? Sledoval jsi někdy (třeba na GPS) jak se dokáže rozdělit startovní pole při NOB? Běžel jsi někdy v noci Tiomilu? Běžel jsi někdy v noci Jukolu?
>>
>>Jinak hromadný start na MČR NOB je idea mě a Davida Kabátha, takže jsme připraveni reagovat na všechny vaše dotazy buď zde nebo na emailu.
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)