Re: Re: Petice proti hromadnému startu na MČR NOB


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Flaška , posláno: 27.11.2010 20:46:18, z adresy: 78.128.188.216

Já jsem teda z GPS záznamu sledoval třeba noční mistrovství Norska (s hromaďákem). Nic úžasnýho to teda nebylo. Jen dvě varianty tratě, takže si všichi cupitaj hezky ve vláčku a někde vepředu závodí o samotě Lundanes s Nordbergem. Lundanes to ustál, Nordberg ne a sebral ho peloton. Určitě by všichni z toho pelotonu porazili Nordberga, kdyby se startovalo intervalově? Další zajímavou postavou byl jakýsi Olav Johannes Deelstra. Já ho teda neznám (Paly možná jo) a nerad bych mu křivdil, ale z toho záznamu to vypadalo, že má celou dobu mapu v trenýrkách a jenom visí za Lundanesem. No a když mu v jenom místě Lundanes zdrhnul, tak začal dělat chyby a musel si v hustníku najít nějaké nové kamarády do dohledávky.

Podle mne tenhle formát závodu podporuje jenom věšáky a spolupráci ve skupině. Žádná poctivá práce s mapou. A stejně z toho superakčního doběhu na fáborkách nikdo nebude nic mít, protože tam žádní diváci nebudou a kvůli čelovkám neuvidíš nikomu do ksichtu...



>Najdříve potvrdím: Ano, na MČR NOB 2011 bude hromadný start pro kategorie HD21 a HD20.
>
>Dále:
>Ano, správně, ani si nezjisti detaily a už sepisuj petici! Podrobnosti o hromadném startu na MČR NOB budou v nejbližších dnech na www.mcrnob.cz . Víš vůbec jak způsobem se poběží? Sledoval jsi někdy (třeba na GPS) jak se dokáže rozdělit startovní pole při NOB? Běžel jsi někdy v noci Tiomilu? Běžel jsi někdy v noci Jukolu?
>
>Jinak hromadný start na MČR NOB je idea mě a Davida Kabátha, takže jsme připraveni reagovat na všechny vaše dotazy buď zde nebo na emailu.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)