Re: Re: Neboj se!


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jan Palas , posláno: 28.11.2010 18:26:16, z adresy: 89.103.91.58

Nejdříve: To byl vtip. Nic jiného se na ten Sosnův příspěvek (u kterého jsem opravdu nepochopil (přečti si třeba název příspěvku...), co tím chtěl básník říci) napsat nedalo.

Nicméně bych se chtěl ostře ohradit proti tvému tvrzení, že ZBM přispělo k likvidaci MČR DT. MČR DT bylo zlikvidováno SK ČSOS. Myslím, že jsme se ze ZBM ozvývali poměrně hlasitě proti zrušení tohoto MČR. (Faktická: Hromadný start na MČR DT (bez jakékoliv dělící metody) byl už např. v roce 2002.) Ale to je off topic, na toto téma se nebudu v tomto vlákně už vyjadřovat.

Nevím tedy, kde jsi vzal zmínku o "nadlidském úkolu", ale ano, novinky většinou důvěru nebudí. To už tak bývá. Ve všech odvětvích. Proto se taky moc lidem nechce je představovat. Jak by se koukali třeba závodníci v roce 1990 na dnešní sprint? (atd.)




>Tohle je skoro zlatý hřebík. Už jednou jste ukázali, kudy cesta nevede (minimotýlky v Jedovnici) a přispěli k likvidaci MČR DT. To co postupně leze z autorů tohoto nápadu (odložený start, nadliský úkol...) ve mně vůbec důvěru nebudí. Bohužel vlastností všech peticí je, že jsou s křížkem po funuse. Naštěstí už mně to může být dost jedno...
>
>>Myslím, že máme v oddíle intelektuální kapacity, abychom to správně postavit zvládli. Sosno, neboj se!
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)