Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina souhlasí ???


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: JK , posláno: 19.12.2008 14:04:24, z adresy: 90.183.19.50

radaevropy.cz:
Evropská charta sportu definuje sport jako „všechny formy tělesné činnosti, které ať již prostřednictvím organizované účasti či nikoli, si kladou za cíl projevení či zdokonalení tělesné i psychické kondice, rozvoj společenských vztahů nebo dosažení výsledků v soutěžích na všech úrovních“.

>zde leží problém trochu někde jinde, už jsem sem psal, že mě nebaví závody, kde o nic nejde, což jsou bohužel v současném systému závody všechny vyjma dejme tomu MČR, které má alepoň nějaký lesk a běžci zde nejezdí jen pro body.
>Proto chci startovat jen zde a zbytek si jet jen jako na dobré tréninky či vůbec, v závislosti na tom, zda se mi to hodí.
>
>proto jsem navrhoval i složitější ranking - aby v každém závodě o něco šlo a pak by byl důvod objíždět závody.
>
>Pokud fotbálek či projížďku na kole (tedy zajímavé zaplácnutí volného času) nazýváš sportem, jsi obětí postmoderní doby. Sport je stanovení si cíle a za ním si jít hlava nehlava.
>
>>>MČR má být cílem snažení každého sportovce nereprezentanta...
>>
>>Hmm... Doteď jsem si myslel, že můžu jet na závody za stejným účelem, jako když si jdu zahrát fotbálek, projet se na kole... :-( Dík, že jsi mi objasnil, co má být mým cílem.
>>
>>Neříkám, že zrovna já bych MČR běžet nechtěl. Ale pokud se nenominuju, řeknu si, že jsem tomu prostě neobětoval dost času, financí atd. (A nebudu se snažit změnit systém.)
>>
>>"i když z klesající úrovně MČR, E a A..."
>>Není mi úplně jasný, jak tohle myslíš. Nejspíš si to sem už psal, ale bohužel není v mých silách si všechno pamatovat (a už vůbec ne to najít).
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)