Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MČR ve sprintu - drobná úprava pravidel startu, která nikomu neuškodí, ale


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Kuba z VjČ , posláno: 19.12.2008 8:59:44, z adresy: 88.103.248.27

No, dobrá, i v tom je cesta. Řekl bych, že to není špatný nápad, ale má to i stinné stránky. Shodli jsme se v tom, že závody nejsou moc regulérní a že nejde srovnávat tyto závody co do kvality. Jde o to, když o něco půjde, aby si to pořadatelé nepřehazovali jako horkou bramboru a nikdo nechtěl sprinty pořádat. Semifinále sprintu je ale podle mě cesta do pekel... Mě docela - jako běžci, který není ani v tý dvoustovce rankingu, vyhovuje, že na sprintu se běží i nemistrvoské kategorie, ze kterých si můžu přivést ranking.


>já ale nemyslím otevřené MČR (zde si myslím, že čím méně běžců, tím lépe) jako přímo závod, ale možnost nominování se.
>
>K tomu mi jako nejlepší přijdou oblastní závody. To, že zde v současné době není konkurence, je částečně tím, že na nich o nic nejde. Zároveň je kvalitních sprintových závodů málo a právě statut nominačních by mohl zvýšit kvalitu dalších
>
>
>>A pořádal jsi někdy MČR ve aprintu? Já tedy, ale snažili jsme se pořádat přebor dvou oblastí a byl docela problém skloubit atrktivní systém s dobou závodu. Kolik orienťáků se přihlásí na sprint? Když ho dáš otevřený, tak jistě dist - můj odhad tak 250 - přeci jen jestli se druhý den poběží MČR na krátké, tak asi všichni, co ho běží + několik dalších nadšenců. Při startovním čase 200 něco bude trať závodu jistě poněkud "unavená". Nemyslím, že by to bylo moc regulérní dělat hlavně ve sprintu takhle dlouhý závod, nehledě na to, že jestli se poběží ve městě, tak málokterý radní ti zavře centrum na 4 hodiny... Proč by měli mít tvé návrhy většinu taky nevím, ale ty větu většina běžců se mnou souhlasí používáš jako argument. A co se týče násilí, tak si ho sem jako stupeň soutěživosti přitáhl tím svým příkladem s fotbalistou, který někoho zmlátí za špatný aut, ty.
>>
>>>me navrhy vetsinu nemaji, ale proc by ji meli mit ?
>>>
>>>Pri kazde zmene existuje odpor
>>>Vetsine jsou souteze jedno a podridi se
>>>me navrhy v nejake podobe jinde funguji a jsou vcelku normalnimi vecmi (vyjma tedy fiktivnich bezcu, ale zde doslo k zmateni pojmu)
>>>
>>>Ja osobne jsem chtel vyvolat diskuzi, kam by lide napsali, co si o soutezich mysli, nejake zmeny apod. Bohuzel se na to nabalilo tolik balastu (ktery byl vcelku zabavny), ze se tento vyznam zcela ztratil.
>>>
>>>Za moznosti startu kazdeho na MCR ve sprintu si stojim, pri soucasne urovni startovniho pole by kdokoli, kdo by 2-3 mesice tocil petistovky, mohl obstojne zde bezet a soucasny system to neumoznuje.
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)