Nápověda


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Starouš , posláno: 18.12.2008 19:39:31, z adresy: 85.160.89.33

a nápověda - taky to začíná na "de......."

>Obraťme list. Rád bych využil tvého nesporného intelektuálního potenciálu a požádal tě o pomoc. Nemůžu si vzpomenout na jeden výraz.
>Prosím tě, jak se říká tomu, když někdo vysloví nějakou hypotézu a a interpretaci výsledků svých pozorování pak upravuje tak, aby se mu hypotéza potvrdila. Předem děkuji.
>
>>osobně bych tak příkrý nebyl, když vidím na shromaždišti ty utrápené obličeje, co nevědí, zda již konečně mají závodit či zda tento závod je jen dalším z řady "někam se počítajících" tréninků, vysvětluju si to právě takto
>>
>>>Tak tomu říkám dedukce!!! Jako ten slavnej detektiv.
>>>Jirko, ta analytická stránka Ti stále nějak nejde.
>>>
>>>>jistotu beru v tom, že jsou běžci línější, čili je asi už tolik nebaví závodit, čili je asi něco špatně se soutěžemi. Zatímco se hokejista v krajském přeboru popere o každý bodík (a můj kamarád se jednou dokonce porval ve fotbalový kolejní lize kvůli špatně udělenýmu autu), OB běžec nemá zač bojovat, neb zdejší soutěž nefunguje správně.
>>>>
>>>>>Přesto jsi ale neodpověděl na otázku skrytou v mém příspěvku. Napíšu ji tedy jasněni: Kde bereš tu jistotu, že s tebou souhlasí většina orienťáků???
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)