Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina souhlasí ???


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Kuba z VjČ , posláno: 22.12.2008 16:40:52, z adresy: 88.103.248.27

A běžci z 200 až 250 místa tam patří?

>Nechápu, kde bereš jistotu, že ti běžci z 150. - 200. místa z rankingu na MČR patří. Pokud odhadnu, že 10% je chyba rankingu, pak běžec z 250. místa se rázem dostane na 150.
>
>A) Čili pokud ne více běžců na MČR (což mně osobně přijde nejjednodušší,pro pořadatele to není žádná práce navíc, s počtem 200 závodníků v mužích počítá), pak by si tito běžci ze 150. - 200. místa měli potvrdit své místo například na oblastních mistrovství proti těm, co jsou pod. Tím by se zároveň umožnil start těm závodníkům, co ranking nemají žádný.
>
>B) osobně považuju za další problém to, že ani vlastní nevím, jaké umístění na oblastním závodě na MČR stačí. Přivítal bych, kdyby se řeklo - první 4 postupují, ne současný systém 1. nepostupující postupuje. Prostě hledat, zda ten přede mnou je postupující z rankingu či nikoli mi přijde dost otravné. Takovýhle systém by mohl fungovat i v průběhu sezóny např. na 5denních - prvních 5 z H21B postupuje na MČR atd. atd.
>
>Ohledně množství mých příspěvků jsem se již vyjadřovalo, doufám, že už Ti je jasné, že se z toho dá usuzovat, že mě současný systém opravdu leze na nervy, nemohu si nijak naplánovat sezónu s ohledem na jiné věci. Po mém prvním nástřelu jsem očekával, že se zde sejde 150 dodatkům k mým věcem, nikoli zesměšňování (což mě osobně nevadí, na vše koukám ze své výšky intelektuála, ale byla to ztráta času).
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)