Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MČR ve sprintu - drobná úprava pravidel startu, která nikomu neuškodí, ale vše


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jirí Jansa , posláno: 19.12.2008 19:41:12, z adresy: 78.128.168.239

vytrhavani veci z kontextu je osemetna vec. O hokejistovi jsem psal pote, co zde nekdo napsal, ze na odbehnuti Acek staci pohodove klusani jako trenink.

Tak doporucuji vyrazit na trenink nejakeho tymu z hokejoveho preboru a podivat se, jak zde pohodove krouzi dokola.

Myslim, ze tohle je presne priklad "hrani si na souteze", kde zadna soutez neni. Ja se toho odmitam ucastnit a chci si alespon zabehat MCR.



>Sice už jsem dávno pochopil, že to nemá smysl, ale aspoň jeden příklad, toho jak "diskutuješ" a jak akceptuješ názory jiných.
>Jiří Jansa 29.10.: "...nehledě na to, že i pitomej hokejista v krajským přeboru jede za pukem s větším zapálením než orientační běžec v A žebříčku běží za svojí kontrolou."
>Nejeden člověk se tě tady s pomocí argumentů snažil přesvědčit o tom, že to není objektivní pravda, ale tvůj velmi subjektivní dojem. Ty ses od svého výroku nedistancoval, akorát ve svých reakcích "meleš hovna".
>A teď další kolo.
>Jiří Doucha 19.12.: "Žádám tě, aby jsi okamžitě přestal urážet mne a další běžce. Nejsem líný a baví mě závodit."
>Jiří Jansa 19.12.: "Vubec nechapu, proc si neustale nekdo mysli, ze ho osobne urazim. Sve veci pisu obecne, pokud se v tom nekdy nekdo najde, bude to tim, ze ma spatne svedomi."




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)