Re: Re: Re: Proč si myslím, že současné MČR klasika je dobrý systém?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 21.12.2008 13:24:47, z adresy: 62.240.183.85

"Ano, jde mi o to, jestli jsem 170. nebo 190." - tak Ti gratuluju, právě jsi se asi vyléčil ze soutěžního nihilismu (ale raději ještě počkáme po Vánocích, ono se to dost často vrací).

"Kdybys mel nabidku jet na rok do Finska, reknes: ne, sorry, nepojedu, ja bych vypadl z prvni tricitky v ranku?"
- jo, správně bych měl odmítnout, v jiných sportech taky nemohu vynechat sezónu a hned se vrátit do nejvyssi souteze (zde to může vypadat jako protiklad k tomu, co jsem celou dobu prosazoval, tedy rychlejší postup z nuly v soutěžích,, ale myslím to tak, že buď mají být soutěže víc uzavřené (a soutěž pak bude podobná NHL, dlouhodobá soutěž - ranking, ze které se bojuje o Stanley Cup - jednotlivá MČR), nebo víc otevřené (dlouhodobá soutěž je pro zájemce, MČR je otevřené).

ohledně porovnávání výsledků - už jsem to zde zmiňoval, pokud byl zamýšlen jako možnost porovnávat 2 závody 2 závodníků, co neproběhly současně, pak dle mě nefunguje dobře, jelikož příliš (20%) závisí na tom, kdo na závod dojel kromě mě.


>Promin, ale tenhle navrh kulha na obe nohy, kdyby mel tri, tak na vsechny.
>"..pak bych očekával i reakci ze strany běžců a snahu si své místo držet.."
>Kdybys mel nabidku jet na rok do Finska, reknes: ne, sorry, nepojedu, ja bych vypadl z prvni tricitky v ranku? Tim se dostavas do sporu se svou definici sportu..:)
>
>"nemyslím si, že by 40. v rankingu byl o tolik horší než reprezentant "nesprinter""
>je pomerne odvazny tvrzeni, ja mam cesky reprose v ucte, tohle bych bez radnych dukazu nepsal ani na BEN.
>
>A k prestizi rankingu, ta je doplnovana prece tim, ze se kazdej blbec po tretim pivu s nekym vsadi, to je jeho krasa, ze se muzes srovnavat s kde kym po cele republice (vcetne Bulharska:). Ano, jde mi o to, jestli jsem 170. nebo 190., ackoli jsem soutezni nihilista, luza i chatra.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)