Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MČR ve Vizovicich 2007 - vypocet zkresleni - zeny (a otazky k zamysleni)


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 21.12.2008 18:51:37, z adresy: 62.240.183.85

zde by se nabízel systém rankingu sestaveného ze 3-4 nejlepších klasik za poslední rok, z nich by se pak nasazovalo rovnou do finále MČR na klasice

>a to teď není otevřená skoro pro každého? Jestli ne, tak prosím tě napiš, kdo není v tý dvoustovce a je schopný pokud ne být v první desítce, tak být aspoň v A finále. Prosím konkrétní jména... Já myslím, že je otevřené docela dost.
>
>>už jsem to sem psal, v tomto případě je to něco za něco. Tedy když už je kvalifikace, pak ať je otevřená pro "skoro každého".
>>Ale osobně preferuji systém 1 denní, jelikož to je dle mě smyslem OB soutěží s jednotlivými MČR - připravit se na jeden závod.
>>Způsobů vyběru závodníků je spousta (mě třeba přijde dobré použití rankingu na rozřazení do jednotlivých finále).
>>
>>
>>
>>>Chudáci Ti, kteří skončili v A-finále až za Tebou :-)
>>>Tak trochu jinak - nevěřím tomu, že by v přípravě (a to teď nemyslím pouze fyzickou přípravu, taktika a technika jsou pořád významné složky) na 60ti a 90ti minutový závod byl až takový rozdíl. Pokud se pletu, pak sobotní kvalifikace umožňuje mnohem většímu počtu závodníků dosáhnout A-finále a to je jedna z věcí, za kterou jsi tu bojoval (i když nevím, jak se Tvůj názor vyvíjí a co si o tom myslíš teď). Ti závodníci, kteří se jako Ty "neprávem" dostanou do A-finále ze sobotní kvalifikace, mají dle mě mnohem větší šanci na úspěch, než borci postoupivší třeba z oblastních závodů (kluci z vyspělého jihu Čech uváděli konkrétní příklady), což je další věc, kterou propaguješ.
>>>
>>>
>>>>rozhodně s Tebou nesouhlasím, že systém sobotního semifinále zajistí, že se do finále dostanou Ti, kteří tam patří. Já jsem letos v neděli vyžaketil po 70 minutách, z toho usuzuji, že jsem ve finále neměl co dělat a postoupil jsem jen díky tomu, že kvalifikace byla na 60 minut, ne v klasické trati.
>>>>
>>>>Čili buď má být kvalifikace na klasické trati (jak psal Jirka Doucha), či bez kvalifikace.
>>>>
>>>>Současná střední cesta nemá ve sportu (narozdíl od života) co dělat.
>>>>
>>>>
>>>>>>Tesim se na vysledky regrese, hlavne jak ji analytici z Chrasti budou interpretovat...
>>>>>
>>>>>Neházej nás všechny do jednoho pytle :-) Díky.
>>>>>Mně třeba dvoudenní MČR na klasice nějak moc nepálí. Systém sobotního semifinále dle mě nejlépe zaručí, že se do finále dostanou Ti, kteří tam opravdu patří.
>>>>>Možná by Jirka byl spokojen, kdyby se MČR na klasice přejmenovalo třeba na "MČR v dvoudenním závodě" nebo "MČR v kombinaci" (zkrácená+klasika), aby už z názvu vyplývalo, že vítězem nebude ten, kdo je dokonale připraven na jeden závod na 90 minut :-)
>>>>>S pozdravem,
>>>>>Honza Krejsa, CHT
>>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)