Re: Re: MČR ve Vizovicich 2007 - vypocet zkresleni - zeny (a otazky k zamysleni)


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jiří Jansa , posláno: 21.12.2008 10:24:17, z adresy: 62.240.183.85

Pokud bych porovnával 2 závody v zcela jiném terénu jak navrhuješ, měl bych zde další proměnou - terén - která mi to celé převrátí. Musel bych pak pracovat s průměrem na km, což je počítání navíc.

Bude to znít paradoxně, ale k podobné analýze by pak nejlépe posloužili data z prvního úseku štafet, kde si myslím, že v druhém závodě v neděli jsou větší rozdíly než v prvním (což bych opět vysvětloval únavou).


>Nechci moc zasahovat do diskuse, jenom bych byl rád, kdyby mi někdo rozšifroval význam této věty:
>
>>Jelikož ještě nemám kvůli svému full-time úvazku na BENu žádné vánoční propriety, rozhodl jsem se dát na chvíli vale - v klidu si odpočineme, zamyslíme se nad soutěžemi a přečteme si starší příspěvky.
>
>A taky by mě zajímalo, jestli na ty výpočty angažuješ ještě nějakého analytika:
>
>>K tomu analytik spočetl další regresi, MČR ve Vizovicích v dámské kategorii (rozhodl jsem se orientovat na dámskou kategorii, jelikož uznávám, že muži jsou více vyrovnání a proto jakýkoli soud o nějakém výpočtu je příliš silný - z vlastní zkušenosti bych to viděl tak, že po 60 minutách běhu ta únava přičte cca 2-3 minuty).
>
>Pokud jo, tak je to chudák a dělá zbytečnou práci. Podívej se na výsledky libovolných federálů na klasice v elitě a prostuduj rozestupy mezi závodníky. Z uplynulé sezóny doporučuji zejména Cvikov. Vlastně ne, tam by ses mohl vymluvit na sobotní middle. Tak Šajtavu.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)