Re: P.Klimpl:Platit za poskytnutou službu je přece normální


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Radim , posláno: 19.7.2011 15:03:15, z adresy: 94.242.66.58

Problematika účetních dokladů (záměrně nepíši o daňových, protože plátci DPH u pořadatelů asi moc nejsou) je složitá. Zvláště v OB prakticky skoro nikdo neví, jak má vypadat příjmový a výdajový doklad, obvykle chtějí oddíly doklad o zaplacení, když provedli úhradu bankou, což je účetní blbost atd. Možná by stálo za to tuhle problematiku nějak vyjasnit "vyhláškou".

Ještě se zeptám, kontroloval někdy berňák nějaký oddíl OB? Jestli ne, tak bych to na druhou stranu moc neřešil ;-)) Zdaněné parkovné díru v rozpočtu ČR určitě nazacelí.... R.

>Dobrá,takže by se mohlo také zavést placení "mytné" (za obstarání vody),zdravotné , občerstvovné,výsledkovné atd to jsou přece také služby.A vlastně taky startovné a cílovné -tam jsou přece také potřeba nějací lidé. Nebo si to všechno kupuju ve startovném!
>Za to alespoň dostanu doklad - na "parkovišti" ode mne někdo vybere 50Kč,- a v lepším případě mě dá jakýsi (neevidovaný ) lísteček ale často nic! Jak vlastně ví pořadatel kolik vybral a jak to vykazuje v příjmech?




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)