Re: Re: P.Klimpl:Platit za poskytnutou službu je přece normální


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: P.V , posláno: 20.7.2011 19:04:12, z adresy: 80.188.92.252

>Na úvod poznámka: Startovné - to je částka, kterou platí pořadatel závodníkovi za to, že na závodě startuje. Měl jsi na mysli zřejmě vklad (viz Pravidla OB).
>Ve vkladu je obsaženo vše, co se týká vlastního závodu (mapa, postavení tratí, projednání "povolení", občerstvovačka, měření časů, výsledky, shromaždiště, atd.) - tedy vše, co se poskytuje všem.
>Za ostatní služby, které jsou navíc (tedy, které se neposkytují všem) a které tedy nejsou obsažené ve vkladu, je přece normální platit. Tedy za parkovné (někdo jede vlakem a parkoviště nepotřebuje, někdo přijede busem spolu se 40 lidmi, v jednom autě přijede někdo sám, v jiném jich je pět), občerstvení (někdo si dá pivo, někdo kávu, někdo kofolu), ale třeba i za hlídání dětí ve školce (byť třeba za prodlouženou dobu - existují rodiče, kteří tam odloží děti i na 5 hodin).
>
S vklady máš pravdu -i když ...(viz např rozpis na 5.denní 2011)
Pokud se týká ostatních "služeb" které vyjmenováváš , tak zde jsem v roli zákazníka a mohu si vybrat nejen jestli je vůbec použiju ale i co si za svoje peníze koupím.Kromě parkování!
Potíž je ,že ty to vidíš spíš z pohledu pořadatele.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)