Re: Re: Re: Re: Registracni cisla


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 13.12.2010 16:21:58, z adresy: 81.216.183.138

Vidim, ze jsi absolutne nepochopil, co znamena pojem "vysledky". O ranking tu vubec nejde, ten je jen odvozeninou vysledku. Staci zopakovat Bedou zminovanou poznamku: "zkuste si třeba najít na Internetu výsledky nějakého celostátního závodu před 5 lety - nenajdete je". A tom to cele je. Za 5 let nenajdes vysledky roku 2010 (v praxi dokonce mnohem drive). Po nas potopa? Co az si dnesni zavodnik H10 bude chtit prohlednout v roce 2020 vysledky svych 10 let behani? Ja bych mu to rad umoznil nezavisle na tom, kdy a kam prestoupil a zda 2 roky behani vynechal...

Pokud se ma delat novy web pokryvajici kompletni agendu, tak se predpoklada, ze zase treba 5-10 let (s drobnyma upravama) vydrzi.

Myslim, ze nema smysl o tom dale debatovat. Venuj se kalendari, kteremu rozumis, a nech jine lidi venovat se jinym agendam, kterym zase rozumi oni. Pokud to nekdo cele zkoordinuje a dohledene na to, ze tu zas nebude 10 nezavislych systemu, tak to bude pro cesky OB jen dobre.

>Pokud pár lidí zajímá historie rankingu, není to podle mého dostatečný důvod k tomu, aby se pro všechny povinně (!) zaváděl nějaký další identifikátor. Kromě toho to stejně není možné. Ohlídat můžeš registrované přestupy, u ženských, co se vdají, to závisí na tom, jestli to (kvůli bodům) ohlásí, a pokud někdo přestane běhat, za dva roky začne v jiném klubu a neohlásí se, prostě ho nikdy neztotožníš.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)