Re: Re: Re: Re: Unikátní klíč pro závodníka


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Hrouda , posláno: 24.12.2010 2:37:34, z adresy: 83.240.4.204

4) K věci: "predpokladam, ze kazdy zavodnik souhlasi se zpracovanim svych osobnich udaju uz pouze tim, ze se zaregistruje". Nevím, jak je to u vás v klubu, ale u nás "dle ustanovení §11 zákona č. 101/2002Sb." všichni PODEPISUJÍ výslovný souhlas s použitím svých osobních údajů.
>Je mi silně proti mysli, aby kvůli tomu, že pár lidí zajímá "historie", byli všichni závodníci buzerováni. Takže předem hlásím, že pro takové účely žádný souhlas nepodepíšu.


Honzo sorry, mě by zas štvalo, kdyby nebylo možné se podívat na výsledky x let zpátky jen proto, že někde chybí nějaký podpis, bez kterého se nesmí vystavit. (Dotaženo ad absurdum by se v tom případě taky měly skartovat výsledky z papírové éry a spolu s nimi ročníky časopisů s Kočovým, Rysákovým či Kejmilovým výsledkovým servisem, před kterými mimochodem dodnes smekám...) To, že by závodník tím, že se zaregistruje, dal zároveň souhlas s časově neomezeným užitím svého registračního čísla pro dokumentační účely, mi vůbec nepřijde jako buzerace a klidně ať to takhle je dáno v nějakém předpisu.
Ostatně celá tahle diskuze je stejně dost k prdu, když hlavní problém dneška asi netkví v nemožnosti vyjet si svou nebo něčí historii z nějaké jednotné databáze, ale v tom že pár let zpátky už prostě nemusí být k dohledání výsledky konkrétního závodu ... :o(



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)