Re: priority jsou priority


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 13.12.2010 18:33:31, z adresy: 81.216.183.138

Dobre, vsichni upneme sily na novy hyperkalendar... Diky za upresneni svazovych priorit.

K poznamce o identifikaci (mozna nevis, jak funguje registrace). Na obhana se treba doctes: "v odkaze Nový sportovec je možno založit žádost o registraci nového sportovce. Je nutno vyplnit údaje : registrační číslo, jméno, datum narození a licence." Tipl bych si, ze pro kontrolu novych (nebo obnovenych) registraci lze jednoduse porovnat datum narozeni s existujici databazi a vizualne zkontrolovat jmena u pripadne shody (napr. dnes neni v registraci citajici 7163 zavodniku ani jedna duplicita, kde jsou shodne "prvni" jmeno a datum narozeni...). Nove registrovanych kazdy rok muze byt tak do 200...

Btw. export z registrace v obhana obsahuje i datum narozeni. Takze treba nejpocetnejsi je rocnik 98 (246 zavodniku/zavodnic) a co se tyka pohlavi, tak rocnik 99 muzi - 147 zavodniku. Nebo treba pomer muzu a zen je 4167 ku 2996 atd.

>Vidím dost zásadní rozdíl:
>
>Informace o tom, kdy a kde budou jaké závody, a možnost se na ně přihlásit NUTNĚ potřebuje každý pravidelný i sváteční závodník k tomu, aby mohl běhat - což je vlastním smyslem našeho sportu a potažmo i svazu.
>
>O tom, co znamená pojem "výsledky" mám celkem jasnou představu. Nevím, kolik dnešních H10 si bude chtít za deset let prohlížet svoje výsledky, ale vím zcela jistě, že to nutné NENÍ, že se orienťák dá klidně dělat i bez toho.
>
>Z toho jasně vyplývá, co je prioritou.
>
>A mimochodem jsi mi nevysvětlil, jak identifikuješ toho, co na dva roky vynechal, pokud se (jako každý normální člověk) vykašle na to, aby Ti něco hlásil.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)