Re: Re: Re: superrankingy za srpen - štafetové žebříčky


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jj , posláno: 7.9.2009 23:11:48, z adresy: 217.109.105.137

"At maji velke oddily jasno, koho po sezone draftovat"

zrovna v Chrasti se jde trochu jinou cestou - naberou se chudí chlapci z okolních vesnic, pro které je OB jedinou možností, jak vycestovat za hranice okresu a podívat se mezi lidi. Ti pak ještě vědí, co je to hrdost běžet závod za svůj oddíl.


Ale nad těmi žebříčky štafetových výkonů jsem opravdu přemýšlel, teoreticky by se dokonce - stejně jako se dá získat světový rekord na stovce při běhu dvoustovky - mohl první úsek počítat do rankingu (se sníženým koeficientem pro hromadný startem).




>Po Tvych famoznich vykonech na prvnim useku stafet bys mel jeste udelat rankingy stafetovych rozbihacu, finismenu, stahovacu a diskaru. At maji velke oddily jasno, koho po sezone draftovat... :-)))
>
>
>>dámská obdoba královského rankingu - 17 závodů za 6 měsíců:
>>
>>damskysuperranking.blogspot.com
>>
>>...
>>tímhle bych řekl, že jsou žebříčky kompletní, ještě mě tedy napadají tyhle:
>>10 závodů v middlu (20-49 min) za 10 měsíců
>>37 závodový ranking (ten bych ale případně rozjel až po celé sezóně, neb v současné chvíli nemám postahované staré průběžné výsledky a po 6 měsících to nemá zatím smysl počítat)
>>10 závodů na klasice (+70) za 10 měsíců
>>
>>ale prozatím se spokojíme s tímhle a necháme soutěže lidově řečeno uležet.
>>
>>Já osobně se soustředím na královský ranking a dále na 1 měsíční ranking, ranking na velmi krátkých tratích a na středních tratích.
>>
>>A vy ?
>>
>>
>>
>>
>>
>>>vysledky superrankingu za srpen jsou na svem miste, rozcestnik pro ne je na:
>>>
>>>http://sites.google.com/site/rozcestnikproceskerankingy/
>>>
>>>(jediny, ktery chybi, je tymovy ranking, ktery dodam zitra)
>>>
>>>doslo k par zmenam:
>>>1) vznikl novy zebricek - na strednich tratich (20-49 minut)
>>>Nekdy minuly tyden jsem zde rozvijel teze, ze sprint a middle nejsou vhodne discipliny pro jednozavodovy format soutezi typu MS ci MCR. U sprintu je to zcela zretelne, u middlu je to na pomezi, tak myslim, ze bude zajimave, kdyz zde bude i dlouhodoba soutez v teto discipline. Aby se tam mohli pocitat i vicedenni zavody, tak je zde vcelku siroke casove rozmezi.
>>>
>>>2) u rankingu "na velmi kratkych tratich" jsem trochu zmenil podminky, horni omezeni 20ti minutami je pohyblive (v zavislosti na tom, jak bude zavod definovat poradatel, na meritku mapy a mapovem klici), aby se sem pocitalo vice zavodu, jde hlavne o vicedenni, kde se spise stavi delsi sprinty a nektere kategorie se tak napr na PP o 1 ci 2 minuty dostaly nad onu horni hranici, ac slo evidentne o sprint
>>>
>>>A nepujde o 3 zavody za 6 mesicu ale o 4 zavody, kdy se ale do 6ti mesicu budou pocitat jen ty, ve kterych je alespon jeden zavod ve sprintu (at jiz oblastni ci vicedenni)
>>>
>>>3) nepocitam handicapove etapy, neb by v tom byl zmatek
>>>
>>>
>>>....
>>>jinak jsme zde pred asi rokem diskutovali otevreni MCR na KT pro vsechny. To letos provedli ve Svedsku - vysledkem je 254 prihlasenych muzu a 6 kvalifikaci. Z toho se da usuzovat spousta veci, jednou z nich, je ze zas tolik bezcu navic - zajemcu o M na KT - ani ve Svedsku nejni, tak jakypak s tim cavyky zde.
>>>
>>>
>>>..
>>>no a na Cene Vychodnich Cech jsem si mohl poslechnout novy popevek o me. Priznam se, ze mirne agresivni popevky jsem mival rad, kdysi, kdyz jsem jeste v Pardubicich koukal na extraligu, tak vzdy, kdyz prijel Zlin, se halou neslo sborove: "Okál šuká Čajánka" a hned mi prisel zapas vyhecovanejsi.
>>>
>>>
>>>Pak jsem ovsem objevil Leacocka, Allena ci Triese a posunul svůj homur poněkud dále. Na novém popěvku tak oceňuji především jeho postmodernost, predstava, ze nocni kemp zpiva jakkoli o vasem prirozeni, mi totiz presne zapada do konceptu "nudici se lidske luzy hledajici sve obeti snazic se tim zapomenout na sebe sama a svoji prazdnotu" coz je fenomen ciste postmoderní.
>>>
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)