Re: superrankingy za srpen - nový žebříček - královský ranking


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: JJ , posláno: 4.9.2009 11:39:26, z adresy: 204.8.156.142

OB je jeden z mála vytrvalostních sportů, který se hodí (díky své zábavnosti a důležitosti běžce přezkoušet v různých terénech) pro dlouhodobé časté zavodění (i když u disciplíny klasika to pak jde proti maximálnímu výkonu v jednom vybraném závodě, ale to se nedá nic dělat) a přesně o tom je královský ranking.

17 dobrých závodů v 7 měsících, v téhle dlouhodobé soutěži začnu závodit i já. A to už je co říct..

kralovskyranking.blogspot.com



>vysledky superrankingu za srpen jsou na svem miste, rozcestnik pro ne je na:
>
>http://sites.google.com/site/rozcestnikproceskerankingy/
>
>(jediny, ktery chybi, je tymovy ranking, ktery dodam zitra)
>
>doslo k par zmenam:
>1) vznikl novy zebricek - na strednich tratich (20-49 minut)
>Nekdy minuly tyden jsem zde rozvijel teze, ze sprint a middle nejsou vhodne discipliny pro jednozavodovy format soutezi typu MS ci MCR. U sprintu je to zcela zretelne, u middlu je to na pomezi, tak myslim, ze bude zajimave, kdyz zde bude i dlouhodoba soutez v teto discipline. Aby se tam mohli pocitat i vicedenni zavody, tak je zde vcelku siroke casove rozmezi.
>
>2) u rankingu "na velmi kratkych tratich" jsem trochu zmenil podminky, horni omezeni 20ti minutami je pohyblive (v zavislosti na tom, jak bude zavod definovat poradatel, na meritku mapy a mapovem klici), aby se sem pocitalo vice zavodu, jde hlavne o vicedenni, kde se spise stavi delsi sprinty a nektere kategorie se tak napr na PP o 1 ci 2 minuty dostaly nad onu horni hranici, ac slo evidentne o sprint
>
>A nepujde o 3 zavody za 6 mesicu ale o 4 zavody, kdy se ale do 6ti mesicu budou pocitat jen ty, ve kterych je alespon jeden zavod ve sprintu (at jiz oblastni ci vicedenni)
>
>3) nepocitam handicapove etapy, neb by v tom byl zmatek
>
>
>....
>jinak jsme zde pred asi rokem diskutovali otevreni MCR na KT pro vsechny. To letos provedli ve Svedsku - vysledkem je 254 prihlasenych muzu a 6 kvalifikaci. Z toho se da usuzovat spousta veci, jednou z nich, je ze zas tolik bezcu navic - zajemcu o M na KT - ani ve Svedsku nejni, tak jakypak s tim cavyky zde.
>
>
>..
>no a na Cene Vychodnich Cech jsem si mohl poslechnout novy popevek o me. Priznam se, ze mirne agresivni popevky jsem mival rad, kdysi, kdyz jsem jeste v Pardubicich koukal na extraligu, tak vzdy, kdyz prijel Zlin, se halou neslo sborove: "Okál šuká Čajánka" a hned mi prisel zapas vyhecovanejsi.
>
>
>Pak jsem ovsem objevil Leacocka, Allena ci Triese a posunul svůj homur poněkud dále. Na novém popěvku tak oceňuji především jeho postmodernost, predstava, ze nocni kemp zpiva jakkoli o vasem prirozeni, mi totiz presne zapada do konceptu "nudici se lidske luzy hledajici sve obeti snazic se tim zapomenout na sebe sama a svoji prazdnotu" coz je fenomen ciste postmoderní.
>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)