Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: začátek seriózní práce


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: MmM , posláno: 24.4.2009 16:26:55, z adresy: 62.240.183.85

svými iniciály se podepisovat nemohu, neb by byl můj příspěvek hned smazán.

Ve své logické konstrukci máš chybu, orientační běh a hokej mají společné PRÁVĚ to, že jsou sporty a proto od svých provozovatelů něco požadují.

Bohužel je to to, čemu se orientačním běžcům absolutně nedostává, tedy vlastního zapálení do závodění



>Jirko, zkus se podepisovat svým jménem popř. zkratkou JJ a nesrovnávej hokej a orienťák. Podle mě to není dost dobře možný - tyto dva sporty mají společného snad jen to, že to jsou sporty.
>
>>tohle co popisuješ je umírněný soutěžní nihilismus, proti kterému nic nemám, je to např. většina orientačních běžců v mém oddíle.
>>
>>Ovšem žádný opravdový závodník takhle dle mne nesmí uvažovat, závod je závod !
>>
>>Před 5 rokama jsem se v Chrudimi chodil dívat na krajskej přebor v hokeji (tedy plně amatérskou soutěž jako OB) a tam taky hráli většinou pracující kolem 25-30 s rodinama, a že by nejeli na zápas (závod), to jsem si nevšiml.
>>
>>Na tomhle by se dle mě mělo mnohem více zapracovat, jelikož se neustále píše o nutnosti rozšíření OB mezi veřejnost, ale že řádně neběhají ani ti, co už jednou začli, nad tím se nikdo nepozastaví.
>>
>>
>>>Kousek vedle.
>>>Nejde o trénink, ale o závody. (Přes týden jsem stejně vždycky většinu tréninků běhal po 20. hodině, takže se to s narozením dětí až tak dramaticky nezměnilo.) Přišlo mi trochu sobecké, vyrazit si na víkend na závody a doma nechat manželku s malými dětmi. Stejně tak mi přišlo jako nesmysl, tahat špunty někam 3 hodiny autem, když doma jsem s nimi za 5 minut v lese.
>>>Takže svým způsobem to vidím naopak, když už se odtrhnu od rodiny a zmizím na sobotu (nebo celý víkend) kvůli svému koníčku, tak 90minutový závod mi přijde smysluplnější než 20minutový.
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)