Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: začátek seriózní práce


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: MmM , posláno: 24.4.2009 20:54:20, z adresy: 62.240.183.85

myslím, že se mylíš.

alespoň pro mě byl přechod z hokeje na OB postupně obrovským zklamáním a žil jsem alespoň nadějí, že vztah závodníků ke svému sportu bude ve SWE jiný (a ze své zkušenosti bych řekl - není,, z četby bych usoudil, že OB zažívalo své "heydays" někdy v 70. a 80. letech, společně s boomem v běžeckém lyžování, v současné době mi pak oddíly připadaly spíše jako spolky turistů po velkých závodech a exotických zemích, jejichž největší strach je, zda se před závodem správně najedly (v českých reáliích pak napily)).

Prorokem buď jsi či nejsi, na toho si nehraješ. Z toho důvodu jsem se stáhl do internetové ilegality a jál se dál šířit učení Jorgenství.

A až budoucí generace běžců ukážou, že to nebyla práce zbytečná.



>Ale hokej a orienťák můžeš klidně srovnávat. Já osobně také hrál hokej, v Litvínově, jestli víte, kde to je :-). A během své kariéry, ale i po ní, např. při sledování nejvyšší hokejové soutěže, jsem na vlastní oči viděl tolik hokejových nihilistů, že by stokrát naplnili celý jansovic krajský přebor :-). Sportem to není, není to ani systémem soutěží. Je to věc osobního přístupu. A osobní přístup je to jediné, co člověk může změnit. Chápu, že hraní si na proroka, který se snaží letargické OB závodníky vybudit k většímu zápalu, je dozajista opájející. Ale žádný prorok nemá právo úkolovat lidi, co mají dělat (počítat) pro jeho zábavu. Jenom proto, že se cítí být závodníkem.
>
>Honza
>>1- v argesivnim kontaknim sportu je sportovni nadseni daleko vyditelnejsi (coz nutne neznamena vetsi nez napr. v OB). A budu stejne i kdyz to budou hrat strejcove jednou tejdne, aby si udelali zizen, protoze proste primo souperi se souperem, kterej se tomu venuje stejne (malo).
>>2- to ze lidi v urcitem veku meni zivotni hodnoty je fakt, a takove veci jake zabavnost soutezi v tom defakto nehrajou zadnou roli.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)