Re: Re: Re: vydělat si orienťákem peníze?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Alfano , posláno: 5.3.2009 23:39:01, z adresy: 78.128.168.239

"Už vůbec nechápu, jak závodníci ztratí možnost ovlivňovat podobu závodů. Tu snad ztratil zatím jen jeden (a ještě si neuvědomuje proč) "

doufám, že jsi zde myslel mě, abych opět mohl přispět svoji troškou do mlýna. Miloš Zeman rozděluje novináře do 2 skupin a stejně tak jsme si já rozdělil zdejší diskutéry. A sice na ty inteligentnější, co sami tuší, že se soutěžemi něco není v pořádku, a pak na ty druhé, co se asi nedívají kolem sebe.

Věz, že možnost ovlivňovat podobu závodů jsem neztratil, narozdíl od zdejších diskutérů (paralela se zemanovským toaletním papírem se víc než jen nabízí) jsou v soutěžní komisi lidé, co si uvědomují důležitost správné struktury soutěží a tak se s nimi dá psát či mluvit.

Ono ani nic jiného nezbývá, jinak to zde totiž dopadne přesně tak, jak někde jinde zmiňuješ - zimní ligy a sranda závody budou mít větší účast než regulerní závody.


>A ještě k té konstrukci:
>Pokud z pořádání uděláte podnikání, bude to mít tyto důsledky: pořadatelů zůstane velice málo, protože se jich tím víc prostě nemůže uživit. (a nebudou se jako ty kartografické firmy doplňkově živit i něčím jiným např. pořádání olympiády, spartakiády apod.) Tím získají dominantní postavení a hned potom zvýší startovné (protože jinak by se neuživili). To zní dojemně (jenže tady monopol nemůže být tak tvrdý, závodit není nezbytná potřeba jako třeba jezdit autobusem do práce). A ještě Jak vlastně "udělám" z pořádání podnikání. Tím, že založíme koncesovanou živnost Pořadatel OB, nebo zvýšíme limity startovného ze 100,- na 200,-?



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)