Re: Odvahu, Honzíku, odvahu!


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Honza Tojnar , posláno: 4.3.2009 18:27:50, z adresy: 89.102.77.232

A kdopak tady psal, že "Peníze jsou vždycky provázeny špinavostmi a velké peníze velkými špinavostmi"? Na to můj příspěvek reagoval a opravdu nevím, kde jsi v něm našel tvrzení, že Liberec byl lepší Olomouce. Obě MS byla organizačně úspěšná a dle mého se od sebe lišila víceméně pouze svými rozměry/rozpočtem, což je dáno zejména početnější členskou základnou lyžařů. Té odpovídá i popularita v médiích a na ni se nabalující sponsoring a přízeň politiků. Obě akce dle mého provázely boje mezi zájmovými skupinami, a stejně jako za Liberec, i za Olomouc museli nedobrovolně zaplatit také ti, kteří s jejich uspořádáním nesouhlasili a dovedli by si představit, že by se prostředky na ně vynaložené daly utratit rozumněji. V OB by třeba mohly být nižší příspěvky, vyšší podpora tvorby map atp. Jenže v obou případech se prosadil jiný názor. Tečka. Demokratická tečka.
Peníze ani komerce samotná za nic nemohou, i veleakci lze úspěšně zvládnout na komerční bázi, viz třeba olympiáda v LA. A já bych se tedy vůbec nebránil, kdyby mému klubu nebo mnou pořádané akci přispěl nějaký sponsor milionem korun, jenže kde takového cvoka sehnat? :-).

>Člověk by tak nějak naivně očekával, že když nesouhlasíš s mým příspěvkem, vysvětlíš nám, v čem byl podle Tebe komerční přístup k pořádání v Liberci lepší než dobrovolnický přístup v Olomouci. K tomu by ovšem bylo třeba alespoň trochu odvahy. Jistě je mnohem snazší podsouvat mi věci, které jsem nenapsal ani neřekl. To bezesporu.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)