Re: Re: Re: Re: MCR ve sprintu 2010 v kvetnu - prodejne divoke karty


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jj , posláno: 10.10.2009 13:59:40, z adresy: 83.91.86.29

"Kdo má prokazatelně odpovídající výkonnost a z nějakého důvodu se nekvalifikoval, může využít stávající systém přidělování divokých karet soutěžní komisí. "

těžko říct, co pro Tebe znamená slovo PROKAZATELNĚ. Právě systém vydražené divoké karty toto řeší, stanovuje, že "veřejným" zájmem je, aby běžel běžec, co skončí do 10. místa (jinak přijde o svůj vklad a ten se rozdělí vítězným závodníkům). A běžci si pak sami určí, nakolik si věří a jsou ochotni položit zálohu za svůj start. Tedy mizí subjektivita soutěžní komise a nastupuje porovnávání subjektivit závodníků.


"Kdo výkonnost nemá a účast si zaplatí, sice finančně přispěje svazu, ale účast takových závodníků povede k degradaci MČR."

nepřispěje svazu, ale vítězným závodníkům. A nevšiml jsem si, že by byl Ironman degradován tím, že se část startovních roštů LOSUJE V LOTERII. Mnou navržený systém navíc není ani náhodným losováním, pouze má ukázat, nakolik si běžci věří.






>O postupu na MČR by měla rozhodovat výkonnost závodníka a nikoliv to, zda zaplatí nějakou finanční částku.
>
>Kdo má odpovídající výkonnost, dostane se na MČR standardním způsobem dle nějakého postupového klíče. Ten samozřejmě můžeme dále vylepšovat.
>
>Kdo má prokazatelně odpovídající výkonnost a z nějakého důvodu se nekvalifikoval, může využít stávající systém přidělování divokých karet soutěžní komisí.
>
>Kdo výkonnost nemá a účast si zaplatí, sice finančně přispěje svazu, ale účast takových závodníků povede k degradaci MČR.
>
>Jiné tvé návrhy ohledně MČR ve sprintu byly zajímavé, ale tohle je podle mne výstřel mimo terč.
>
>
>>"Hloupé nápady napadají každého, ale jen moudrý člověk je nevyslovuje."
>>
>>budu velmi rád, když můj nápad rozcupuješ, ale argumenty, nikoli používáním klišé
>>
>>
>>
>>>Hloupé nápady napadají každého, ale jen moudrý člověk je nevyslovuje.
>>>
>>>>hlavni napln sezony 2009 jiz skoro skoncila, a je treba se podivat vpred - na sezonu 2010 (vse je nutne delat v predstihu, neb OB je vcelku konzervativni sport a zmeny se zde tak zavadeji pomaleji).
>>>>
>>>>MCR ve sprintu 2010 porada pristi rok Zlin a to sice jiz v kvetnu.
>>>>
>>>>Co ma tohle za nasledek ?
>>>>O startujicich se rozhodlo jiz letos, posunout se v rankingu jen za brezen a duben bude dost narocne, uz s tim ohledem, ze sprintovych zavodu neni dostatek.
>>>>
>>>>Abychom umoznili start opravdu kazdemu, kdo se na zavod zodpovedne pripravi, navrhoval bych vytvoreni pro pristi sezonu PRODEJNYCH DIVOKYCH KARET.
>>>>
>>>>Fungovaly by nasledovne - na MCR by byly vypsany 1-2 mista nad ramec nominace z rankingu a jinych standardnich nominaci a bezci by meli moznost si toto misto zamluvit po zaplaceni zalohy napr. 1000-1500 Kc (tato suma mi prijde vcelku dobra, clovek nemusi prodavat barak, aby mohl startovat, zaroven ale pripadny neuspech - viz dale - jiz finance pociti).
>>>>
>>>>Tato zaloha by se zavodnikum vracela jen v pripade, ze by skoncil do 10. mista v mistrovskem zavode, propadene penize by se rozdelili vitezum.
>>>>
>>>>Pokud by byl zajem vetsi nez pocet mist, probehlo by druhe kolo vyberu - mista by byla nabidnuta tem, kdo nabidnou nejvic (=nejvice si do mistrovskeho zavodu veri), at jiz ve verejne drazbe ci v obalkovem systemu.
>>>>
>>>>Nyni dostanu klasickou odpoved - je to mozna zajimave, ale administrativne narocne. Zde muze soutezni komise predelegovat svoji funkci v tomto pripade na me - rad se toho ujmu.
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)