Re: Ty moje asociace


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 15.12.2008 22:36:18, z adresy: 78.128.168.239

tojnárku,
osobně bych ti doporučil, aby jsi si vzal dovolenou a v klidu si přečetl, co jsem vlastně vůbec navrhoval.
Pak by jsi namlich pochopil, že věc se má trochu jinak než jsi doposud pochytil (že by problém v práci s textem, který se v ČR rok od roku zhoršuje), současný systém soutěží omezuje mladé lidi v jejich duchovním, finančním a případně dalším rozletu a JJ se rozhodl, že by to rád změnil (jako perličku pak narhoval vylepšení soutěže ranking, která dle mě v současné podobě buď zanikne či bude předělána v jednom ze směrů, které jsem navrhoval).

Proto navrhoval stanovení pár závodů, ve kterých "o něco" jde (MČR sprint, krátká, klasika) a k nim jakousi síť kvalifikačních závodů, a zbytek ať si každý jezdí jak chce.

Bohužel se mu od místních (až na pár výjimek) (a mlčící většina se jako vždy náramně bavila, ne nadarmo se říká smějící se bestie) dostalo pouze posměchu.

Jelikož ale většinou šlo o reakce lidí, co jim vlastně o soutěže nejde a jen se zde potřebovali asi na chvíli zabavit, omlouvám je, soutěžní nihilismus je opravdu prevít a nepomůže z něho nic (ani má osvětová činnost).

Čili tímto jsem i pro Tebe (své pokusy o jakési intelektuální paralely si prosím nech, pusobí totiž na sečtělého člověka jako pokus pubertálního študáka o existenciální román) shrnul, jak se to má,snad si necháš vše projít přes svátky hlavou a pak my pošleš omluvný email,
zdraví JJ


>Přestože řešení z hlavy J.J. jsou málokdy konečná, stejně mi v hlavě sám nevím proč vyvolávají vzpomínku na příběh jednoho zneuznaného rakouského malíře. Proto doufám, že J.J. na BENu či jinde nalezne dostatek prostoru pro šíření svých myšlenek a že se dokáže plně realizovat navrhováním realizace návrhů realizace svých navrhovaných realizací. Když pomyslím, že by se stejným elánem a (ne)důsledností mohl začít od boku střílet návrhy na poli politiky, možná by se ti, co se mu dnes posmívají, mohli časem divit.
>Ale to nic, to je jistě jen výplod mé příliš bujné fantasie.
>
>Honza
>>Máš pravdu - je to filosof, matematik, statistik, SPISOVATEL, inovátor, explorátor a borec největší... Ale nyní je potřeba nepromarnit příležitost a myšlenky JJ šířit všemi silami dále. Jinak svět přijde o druhého Járu Cimrmana a to by byla, přátelé, druhá osudová chyba v dějinách českého národa.
>>
>>>>Zatímco většina soutěžní lúzy pila druhé pivo, místní anonymové dokoukávali druhý pornofilm a Baron dokuřoval druhou krabičku cigaret, spočetl jsem druhou regresi.>
>>>>
>>>
>>>Konečně už tě dokážu jednoduše, přesně a výstižně pojmenovat.(Ale, že mi to trvalo.)
>>>
>>>Ty jsi NADČLOVĚK. A pouze nějakým nedopatřením došlo k tomu, že si nucen žít mezi námi ostatními, verbeží, která ti nesahá ani po kotníky.
>>>
>>>Teprve teď jsem si do důsledků uvědomil, jak je tvůj život těžký a mám pro tvé výlevy trochu víc pochopení.
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)