Re: Re: Re: Ty Tvoje disociace


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jiří Jansa , posláno: 16.12.2008 19:57:39, z adresy: 78.128.168.239

představ si, že i pro mě by byly současné soutěže zkousnutelné (vyjma toho MČR na klasice, to je zřejmé snad každému), pokud by byla rozšířena možnost se na MČR nominovat z oblastí, aby se člověk rankingového běsnění nemusel vůbec účastnit, mohl si jet v klidu na závody a nestarat se o to, zda mu to letos konečně vyjde, nebo zda si vybral špatné závody a špatnou oblast.

Janking vést nebudu, do cca 3 let bude zaveden svazem, jelikož současný systém je neudržitelný.

Nic proti, ale na mě tragikomicky působí staromilecká láska k současnému rankingu, já jsem zde asi za měsíc vymyslel cca 10 vylepšení, a to jsem si ještě ty nejlepší věci schoval do šuplíku.



>Fuj, ted si dovolim strasne kacirskou myslenku, Jirko radsi si na to sedni, at te z toho neklepne. Napadlo te, ze mohou existovat lidi, kterym soucastny system soutezi vyhovuje (napr. z toho duvodu, ze je rekneme v ramci moznosti jednoduchy, spravedlivy a pomerne univerzalni), nemaji potrebu vymyslet nove systemy hodnoceni, a na zavody jezdi hlavne si odpocinout a zavodit a onen ranking je jen takova perlicka na dortu ? ... Ano opravdu jsou taci (napr. ja) a tem pak cele tve snazeni, a zejmena jeho forma, prijde jako dost usmevna tragikomedie ... a PS. neber to osobně, ale vetsina tvych navrhu by by vedla k tomu, ze v systemu soutezi a kvalifikaci by se nikdo nevyznal (k tomuhle se asi ma vztahovou tebou tak casto omylane slovo 'zabavne') a MCR by se holt jen trochu obmenilo slozeni pralesnich finale (tolik ke slovu 'ferove'). Dopurucuji ty zavest Janking (nejlepe jen s borci co ti zaplati tech 100 Kc) a rok ho vest parealne k rankingu, pak se muzem o necem bavit (slovo diskuze bohuzel nelze ve spojenis tvoji osobou pouzit), ne tady placat do vetru nejake konstanty ...
>
>
>
>
>>to "my" jsem tam dal schválně pro Tebe, aby jsi se zase vyřádil.
>>
>>Já vím zcela přesně, co jsem navrhoval, asi po mě nechceš, abych to zde znovu všechno vypisoval tak jen heslovitě (zkrácení doby v rankingu,, zmenšení počtu závodů v rankingu,, oddělení jednotlivých disciplín v rankingu,, používání 2 rankingů k nasazování,, otevření MČR ve sprintu pro každého,, nominace z oblastí,, větší rozvoj krátkých disciplín,, oddělení MČR ve sprintu od MČR na dlouhé trati,, zprůhlednění divokých karet (resp. jejich automatizace),, větší důraz na oblastní mistrovství,, jednodenní klasika,, změny v rankinovém vzorci atd. atd.,) na jednoho člověka je to vcelku dost, přičítám to své kreativitě a tomu, že zbytku jsou soutěže jedno, sám nic nevymyslí a raději se bude zabývat kolik a s kolika pravopisnými chybami jsem co napsal.
>>
>>
>>>Schizka je pěkný svinstvo a projevuje se např. tím, že JJ už o sobě mluví ve třetí osobě.
>>>
>>>>osobně bych ti doporučil, aby jsi si vzal dovolenou a v klidu si přečetl, co jsem vlastně vůbec navrhoval.
>>>
>>>A co kdyby sis (jediná správná forma - "jsi si" je špatně) vzal dovolenou Ty a v klidu si přečetl, co (všechno) jsi vlastně vůbec navrhoval?
>>>
>>>>současný systém soutěží omezuje mladé lidi v jejich duchovním, finančním a případně dalším rozletu
>>>
>>>Škoda, že to funguje jen u mladých, nicméně neváhejte: odhlaste se ze soutěží a hned se finančně rozletíte.
>>>
>>>>Bohužel se mu od místních (až na pár výjimek) (a mlčící většina se jako vždy náramně bavila, ne nadarmo se říká smějící se bestie) dostalo pouze posměchu.
>>>
>>>Smějící se bestie tedy dělíme na mlčící většinu a na menšinu odměňující génia posměchem (hlasitým, aby se odlišila od mlčících). V každém případě kompliment "smějící se bestie" vymyslel pro Čechy právě dříve zmíněný fušerský malíř pokojů.
>>>
>>>>... a pak my pošleš omluvný email,
>>>
>>>Hm, nějak jsem to přehnal s tou kritikou, JJ teď zase dává ypsilon i tam, kde být nemá. V každém případě Ty nikomu omluvné emaily neposílej, protože bys kromě BENu zahltil i schránky většiny orienťáků.
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)