Re: Re: Re: Re:parkovné v OB


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Hrouda , posláno: 19.7.2011 20:25:35, z adresy: 147.251.34.95

No já si vzpomínám na pětidenní u Mostku 1992, kdy byl kemp na plácku uprostřed mapy Holubí vrch, půlka lidí byla rozlezlá po okolním lese a většina z těch, kteří k tomu měli auto, si s ním zajížděla mimo cestu, mezi stromy, hezky až ke stanu. Takže řada orienťáků jsou hovada, která když se jim to hodí, tak v lese při závodech klidně zaparkují. Mimochodem tenkrát se po pár dnech místní nasrali, z obce přišel pokyn "všichni na louku, tu máte pronajatou, v lese nemáte co dělat" a všichni se museli hezky stěhovat - dodnes si myslím, že kdyby tam jen stanovali a auta nechali jinde, nemuselo k tomu dojít. Příznačné je, že už tenkrát se nemalá část orienťácké obce utvrzovala v ublíženém názoru, že nás někdo omezuje a jak si to vůbec může dovolit. A soudě podle různých ohlasů, pokud se někdo nedohodne s lesáky či ochranáři, nemyslím si že by se za 20 let něco změnilo. Spíš naopak...

P.S. Aleši, díky za světlou výjimku mezi o-sobci, kteří si myslí, že jim všechno patří. (Pořád tak nějak doufám, že takových není většina, ale většinou se projevují právě oni.)
Starouši, nečteš si náhodou před spaním ten pár let starý dopis, podepsaný Karlosem a předsedou svazu? :o) Tvoje výpady jako by ctily jeho ducha.

>Já si tedy myslím, že v lese při závodech neparkujeme. Posunuješ to opravdu jinam. Parkujeme podle platných zákonů a dohod s majiteli pozemků.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)