Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soutěžní nihilismus ve Švédsku a tiomila


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: skiwichu , posláno: 16.4.2011 7:25:36, z adresy: 62.245.77.187

nebo teď taky frčí cílená mystifikace. u té je však problém, že nikdy nevíš zda dotyčný cileně myslifikoval nebo cíleně mystifikuje. člověk by se taky měl zamyslet, zda sám o sobě není cílená mystifikace nějakého vyššího úmyslu. v tom případě bych doporučil účelnou cílenou mystifikaci proti všem. otázka však je (viz výše), kdo je poté cíleně mystifikován.

>Guerillovou válku jako vzpouru proti současnému OB establishmentu tady už víceméně prováděli (provádějí) kluci z BT, jsou z jinýho těsta než já (pokud jsi viděl revoluci v podání Baader-Meinhof, tak tam měli taky společenské úlohy rozdělené podle svého naturelu).
>
>Jinak vždy, když běžím ze Strahova na Ladronku, tak přemýšlím nad úlohou svazu v celém případě, zda je to jen nevinný spolek či naopak prodloužená ruka systému.
>
>způsobů, jak to zjistit, moc není, napadlo mě třeba nasazení nahrávaného odposlechu na zasedání soutěžní komise (myslím, že 2-3 členy bych k tomu dokázal přesvědčit).
>
>
>
>>A chystáš se tu revoluci kombinovat s dříve proklamovaným guerillovým bojem? Já myslím, že by ti baret, maskáče a AK-47 docela slušely. Nicméně je třeba konat a ne vykřikovat na BENu! Co třeba bombový útok na sekretariát ČSOS? Nebo únos nějakého významného kapitalisty ze soutěžní komise?
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>>s tím bych rozhodně nesouhlasil. Minimálně většina revolucí, i když se pak zvrtla, měla dobré ideály a obvykle upozornila v letargii spící střední třídu zvyklou poslouchat, co jí kdo nakecá, na společenský problém.
>>>
>>>Ale pokud vám nevadí, že se v současném rozpoložení (některé disciplíny, svazové soutěže) je OB klasickým kapitalistickým výdobytkem, ve kterém si je možné penězi kupovat výsledky, pak se nedá nic dělat a nechám střední třídu dále spát.
>>>
>>>Za pár let po tomto sportu stejně už vůbec nikdo neštěkne, lidé, co orientační běh sledovali, vždy chtěli romantiku, nikoli nákup výsledků.
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>>Jen je třeba poznamenat, že většina revolucí skončila popravou revolucionářů. A také, že spousta revolucí neměla zrovna rozumné cíle a případná vítězství byla krokem do tmy.
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)