Re: Re: Re: Re: Přihláška neregistrovaného závodníka přes obhana


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Honza Kramoliš , posláno: 8.2.2010 13:59:28, z adresy: 212.47.23.108

Předpokládám, že člověk který neumí česky je s největší pravděpodobností cizinec a tedy není potřeba aby se v tom vyznal.Pro něj jak píše Béďa není "Haná" určena. Obvykle pro něj bývá určen rozpis v cizím jazyce, kde se vše potřebné (i kolem přihlášky) dočte.

Každý systém má být v rámci možností universální a nespoléhat na to, že se něco dá najít jinde - zejména neexistuje-li možnost jak předem upozornit neznalého zájemce (který je tu poprvé), kde to má hledat.

Pokud se pořadatelé oblastních závodů budou řídit doporučením svazu a budou využívat systém obhana (a v podstatě už to tak je), bude v rámci tohoto systému VŠECHNO. Tj. jakýkoli zájemce může jít rovnou přes tento systém. Datum konání závodu je - zcela správně - uvedeno číselně, a tak i cizincům usnadňuje identifikaci závodu, o který mají zájem. A mezi údaji o daném závodě v rámci systému by měl být i odkaz na rozpis, který ovšem může být jen česky, jak poukazuje Sosna.

Proto je zcela konkrétně třeba, aby byl seznam závodů hned na úvodní/hlavní stránce systému. Aby se na této stránce dalo kliknout (téměř) jen na některý závod s tím, že se zobrazí informace o něm a možné akce s rozlišením přihlášeného a nepřihlášeného uživatele (jako je to teď). Aby byly údaje o závodě co možná nejvíc formalizovány a uvedeny dvojjazyčně. A aby bylo mezi nimi červeně zvýrazněno "přihlášky neregistrovaných závodníků/entries for unregistered competitors".



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)