vstřícnost obhana k neregistrovaným závodníků


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Honza Kramoliš , posláno: 5.2.2010 10:23:01, z adresy: 212.47.23.108

Ahoj Honzo, zase nepřeháněj. Kolik případných nových zájemců o orienťák jakýkoliv přihláškový systém odradí, resp. by ho chtěli použít ? Navíc, porvé musí člověk vždycky trochu víc přemýšlet.

Ahoj Libore, myslím, že nepřeháním. Pro pořádek opakuju, že nežádám, aby se prostřednictvím systému mohli hlásit neregistrovaní. Jde o to odbourat všechny ZBYTEČNOSTI, aby noví zájemci nemuseli přemýšlet "trochu víc". Tady pokud nemá systém sloužit jako filtr - test jejich inteligence - :) . Je to tedy nutnost, ne nějaká kosmetická úprava. Snažil jsem se na to upozorňovat už dřív, ale jakmile se stal systém povinným, je to ještě naléhavější.

Je třeba se do situace nového zájemce umět vžít. V každém rozpise je v odstavci Přihlášky odkaz na systém jako první, přičemž tam zpravidla není upozornění, že je jen pro registrované. Takže neznalý člověk klikne, a pokud v systému neuspěje, už se zpátky k rozpisu nevrátí. E-mailovou adresu by sice mohl najít i v systému, jenže neví, že tam je, neví, kde ji má hledat, a když už ji najde, neví, že se přes ni může hlásit na závod. Není to dostatečná hrůza?

Přitom řešení nemůže být problém, stačí se podívat na:
http://www.orienteeringonline.net/
Je možné jistě namítnout, že hanácký systém má nějaké "fičůryje" navíc, ale pak by bylo třeba prokázat, že jsou opravdu potřebné, a ani v takovém případě nemůžou odůvodnit tu spoustu zbytečných mezikroků a zbytečných stránek.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)