Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1 druh závislosti


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: MmM , posláno: 21.4.2009 13:55:56, z adresy: 62.240.183.85

>neb mé sociologické závěry jsou dělány pro věkovou skupinu +- 18-30, které nejlépe rozumím - znám její pohnutky a rozumím jejímu jazyku.
>- kdybych nebyl na loňském Kapru, tak bych tomu skoro věřil. Ale možná jsem těm +-18-30 opravdu jen špatně rozumněl (zvláště pozdě v noci artikulovali pro nás 30+ dost nesrozumitelně).
>

já jen doufám, že jsi moji větu správně pochopil, raději ji tedy přeformuluji: "mé závěry jsou dělány o věkové skupině +- 18-30, které nejlépe rozumím"

jinak o lidovém zpívání v opilosti si nedělám žádné iluze (však už v Jiráskově Filosofské historii je toho spousta), ono když vázne intelektuální zábava, tak se vezme za vděk čímkoli.
A zde si myslím, že do toho celého tak trochu spadli i další, potřeba družby je i u "dospělých" jedním z nejsilnějších lidských pudů.

Další podrobnosti z večera Sosno už raději nezveřejňuj, zejména zmínka o na kaprovi tolik oblíbeném pánském striptýzku s názvem "Je to kapr, není to kapr" by se sem hodila jen vždy po 22., a to jak sám dobře víš, nejde.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)