BEN - seriózní fórum?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Mr. Jiří , posláno: 13.11.2008 17:30:36, z adresy: 85.207.47.115

To sis Bestíku pěkně naběh, pokud chceš mazat všechny plky - "prispevky tykajici se planych debat", tak to tu brzo nic nezůstane :)))... A chudák JJ, vážně mu chceš smazat 4 z 5ti příspěvků ;-)?
Myslím, že čistší řešení je nemazat nic, žádné opravdu vulgární příspěvky jsem tu nezaznamenal, a žvásty (ani ty Sosnovy) nikomu neubližují.
Pokud ale opravdu chceš fórum se seriózní debatou přínosnou rozvoji OB, tak přejdi na systém vláken! Zaplevelit současný BEN je tak nesnesitelně snadné.

>Tak teda jeste jednou a naposled. Nevim o co ti Sosno jde. Chci BEN vratit k debate o orientaku a Tve ci jine prispevky tykajici se planych debat o anonymech a spamech tady nepatri. Proto jsem smazal vsechny plane prispevky tykajici se tohoto tematu. Normalni ctenar to snad pochopi (a dokonce bych rekl uvita).
>
>Prestante debatovat o debatach a radeji se vratte k tematum orientacniho behu.
>
>Kdo ma na tenhle muj pripevek jeste dalsich 5 odpovedi, necht mi je posle mailem a nezapleveluje forum.
>
>
>>Konkrétně Bestík smazal příspěvky 8318, 8322, 8324, 8329, 8230, 8231, 8232, 8345. Všechny až na poslední byly podepsané letitým nickem autora a zaslány z jeho 2 běžných IP adres (odkud zaslal poslední rok 95% možná 100% příspěvků). Pokud měly snad být vulgární pak neobsahovaly vulgární slova a ani nějakou konkrétní osobu - těžko mohly urážet. Možná byly stupidní možná směšné možná idiotské možná. Takže byly smazány.
>>
>>Poslední smazaný příspěvek 8345, který se dostal do vlákna s jedním příspěvků, byl podepsán JJ, a šel ze stejné IP adresy jako 6 v podstatě anonymních příspěvků 8337 až 8342, kde jsou dosazeny falešné nicky. Ty příspěvky však smazány nebyly.
>>
>>Za necenzurovaný BEN (nebo jiný EN)
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)