Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravidla BENu - poznamka na okraj


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Sosna , posláno: 13.11.2008 12:25:58, z adresy: 80.95.99.36

Nemáš Bestíku pravdu, tos měl napřed odstřelit příspěvky mnohem vzdálenější OB (a anonymní) a také změnit ta výše hlásaná Pravidla BENu. Chápu ale, že moderátora dělat nebudeš, tož nedělej ani cenzora.

Ale zase taková škoda příspěvků nebyla. Přesto bych (po vyštrachání z hlubin PC) vytáhl náměty, které se ve smazaných příspěvcích "tématu" týkaly. Jeden byl o tom, že sebestředné debaty o soutěžích zdaleka opomíjí naprosto odlišné poměry v D kategorii (dámy nepřispívaj do diskuze - to bylo poselství smazaného příspěvku). Tam kde se třeba akademicky rozebírá, zda ranking spočítat ze 3 nebo 5 závodníků, tak dámy řeší, kolik se jich vlastně ve vyspělé oblasti nebo na některých vícedenních vůbec sejde. To o tom se svými dámami pánové nemluvíte? A nejde jen o nastavení tohohle, ty odlišnosti v počtech budou i jinde (byť máme právě dámy rankoholičky).

A byla i tato narážka (dle JJ jistě bulvárně vytržená z kontextu) mimo téma?
jo, ale trénovat na DT žere celkem dost času. myslím, že je spousta orienťáků, co je schopna hodně slušně bežet sprint a middle, klasiku už ale nevydrží a dlouhou už vůbec právě kvůli tomuhle
Pro nechápajícího = dávám najevo, že tyto extrémní pohledy má jen někdo (neřeším menšina/většina)



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)