Re: Soupisky na štafety


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jihocech , posláno: 8.6.2015 14:11:28, z adresy: 147.231.88.186

Ja jsem jednoznacne pro zpoplatneni, ostatne Tiomila ma na zmenu soupisek taky poplatek 100 SEKu (ted jsem to dohledaval, to jsem cekal, ze je to vic).
Jde jen o to, aby poplatek prevysil naklady na zapsani soupisky v sobotu vecer z tepla restauracniho zarizeni pomoci chytrych telefonu. Zkratka aby se eliminovalo chovani typu "tak tam zajdem se soupiskama rano, dyk ja tam znam toho a toho, to je v pohode.." Protoze spousta o-bezcu "nekoho zna" v kazdym oddile, ktery porada stafety.

Na druhou stranu, asi by nebylo dobre tu castku moc prepalit, to by pak svadelo k zadani univerzalnich soupisek, ktere by se dost mozna lisily od skutecnosti.

>Takový dotaz - k čemu je uzávěrka soupisek štafet v ORISu, když pak ráno přijde 50 lidí s dodatečnými soupiskami - poté co se špatně vyspali či co.
>
>Co kdyby se za dodatečné změny soupisek (kromě změn SI) vybíral nějaký poplatek? Jsou oddíly, které mají na to, aby pak nasadili 6 lidí na datlování změn do organizačního software, ale ne každý má tolik lidí. Já bych byl pro vybírání, i klidně s tím, že peníze půjdou do nějakého fondu na dětské domovy. S tím, že je možné poslat soupisku daného deadline i sms-kou.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)