Re: Hadanka z pravidel na tema JURY


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Radim , posláno: 11.5.2013 18:59:52, z adresy: 46.39.173.97

Pokud vím, tak Jury má vždy 3 členy a tedy 2 zbylí mohou přehlasovat jeho navrženém řešení. Samozřejmě je také možnost, že si sele potom rozdělí všichni tři ;-)))

>Ahoj vsichni licencovani rozhodci i nelicencovani znalci, mam tady jednu teoretickou hadanku, tykajici se pravidel OB.
>
>Zavodnik Jurij je navrzen do jury. Dobehne svuj zavod v kategorii H90 po chybe v zaveru trati na prubeznem druhem miste. V prubehu zavodu nekdo zcizi kontrolu c.111 a poslednich pet startujicich, vcetne favorita Jindricha, tam pohrbi sve nadeje na dobry vysledek. V cili Jindrich podava protest (podle cl.26.1 a doklada vkladem, 26.3) na neregulernost zavodu a zada zruseni zavodu kat. H90.
>
>Jurij pochopitelne zamysli, po seznameni se s textem protestu, vyuzit moznost "nestandardniho reseni" (cl. 24.7), totiz zavod ukoncit na kontrole bezprostredne predchazejici K111, kde prubezne vedl. Za vitezstvi v H90 by totiz ziskal zive sele, ktere manzelce pri odjezdu na zavody slibil.
>
>Nelibi se vam myslenka, ze Jurij (spolu)rozhoduje o protestu, ktery se ho take tyka? A zvladnete Jurije pomoci pravidel OB odstavit od reseni protestu, pokud se k tomu on sam nema? :)))



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)