Re: Re: ach ta Pravidla, jo, jo...


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: kra-jan , posláno: 17.5.2013 10:48:12, z adresy: 89.233.150.8

Jako senilní lhář jsem ve své nízkosti došel tak daleko, že jsem našel soubor od Rysáka, kde jsou připomínky a jeho vyjádření k nim. Mimo jiné:

Jury
- Šváb 6.-9.2.: 2.odstavec - Členem jury nemusí být závodník (osoba přítomná na závodě viz předchozí odstavec), Závodník je podle definice na začátku pravidel osoba, která je přihlášena k závodu, je odprezentována a odstartuje do vlastního závodu. OK-upraveno
- Šváb 6.-9.2.: " Jury má právo použít i nestandardní řešení…" Tady bych se naopak snažil o řešení standardnější. Třeba možnost nepočítat všem oba úseky kolem chybné kontroly či poškozenému závodníkovi počítat čas prvních tří závodníků násobený koeficientem vyplývajícím z jeho času a času prvních tří závodníků na zbytku trati. Také by tu mělo být napsáno, kdy lze závod předčasně ukončit na některé kontrole a kdy zrušit. Či dokonce, zda je možné startovat na první kontrole jak kdysi dělala pragovka. Závodník na trati by měl mít aspoň tušení, co vlastně může od rozhodčího čekat. když to by bylo myslím docela složité všechny varianty a možnosti popsat, zvláště když i na ukončování závodů na nějaké kontrole před cílem jsou silně rozporuplné názory. Čili nechávám být.

Mohl bych ho dát na web, ale dlabu na tu a přeju příjemnou diskusi - :)))



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)