Re: Re: Re: Re: zákaz nočního OB v lesích okolo HK a PCE + další


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: ZLH7001 , posláno: 7.10.2011 11:37:26, z adresy: 91.187.59.25

Tak se soutěžní komise neptej. Ale kdybys byl tak hodný, mohl by ses na něco zeptat WTA. Ve druhé polovině dubna se hrálo ve Stuttgartu. (Pro pořádek, turnaj byl dobře finančně a bodově dotovaný a dobře obsazený.) Vyhrála poměrně neznámá Julia Goerges, která je momentálně 19. v rankingu. Nemohl by ses prosím tě zeptat, kam se ztratilo těch 18 hráček, které měly skončit před ní? Předem dík.

>díky za opravu. Vzhledem k tomu, že mají při MS sprintu víceméně otevřenou kvalifikaci, tak ani ranking nepotřebují..
>
>My otevřenou kvalifikaci nemáme, takže by se pro tento závod mělo nasazovat z jiného rankingu než s těmi 10ti závody. Letos závod Sprint Cupu vyhrál běžec z 48. rankingového místa (Štěpán Holas), kam se soutěžní komisi ztratilo těch 47 běžců, co mělo skončit před ním, se jich už ani neptám.
>
>
>
>
>
>
>>Pletes se. Ranking ve Svedsku se pocita ze 6 nejlepsich zavodu. Do rankingu se nepocitaji zavody s hromadnym nebo hendikepovym startem a taktez sprinty. Dalsi podminkou je, ze maximalne 25% trati vede v zastavene oblasti (mestsky nebo sprintovy orientak neodpovida definici klasickeho OB, proto nema v rankingu co delat). Koeficient tvori 3 zavodnici (vcetne disk), prumerny cas se pocita taky ze 3 zavodniku, atd. Do rankingu se pocitaji zahranicni zavody, pokud je nekdo nahlasi.
>>
>>Dalsi detaily viz. http://eventor.orientering.se/Sverigelistan
>>
>>>ve Švédsku mají s 5ti
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)