Re: zákaz nočního OB v lesích okolo HK a PCE + další


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 6.10.2011 13:47:53, z adresy: 62.240.183.85

tak to vypadá, že jsem se spletl a zákaz se nekoná, tak to je super.

jinak bych SK chtěl upozornit na 2 věci:
- spočetl jsem opět směrodatnou odchylku pro ranking pro jednotlivé výkony a opět mi vyšlo, že do 8. závodu jsou běžci vyrovnáni, od 9. výš se ale jejich rozestup rapidně zvětšuje: graf zde

v Británii zavedli ranking s 6ti závody, ve Švédsku mají s 5ti, jen tady musí závodníci trpět s 10ti závody. Přitom se to dá všechno krásně vymyslet, aby byly všichni spokojeni, i dlouhodobí závodníci, i závodníci se zájmem jen o MČR.

- ve Švédsku překopávají svoji Elitserii, protože ztrácí šmrnc. To se nedá říct o Českém poháru, protože ten šmrnc už dávno ztratil (dle online dotazníku ho sledují 2 běžci), možná by se SK mohla nějak inspirovat - článek zde

Není přece možné, aby BT limit (určitě kluci jedu) byl zábavnější, sledovanější a více pro trénink motivační soutěž než ČP !



>Své nejlepší diskutérské období mám již za sebou a tak mezi staré kamarády již tolik nechodím (doufám Sosno, že se Ti vede dobře). Přesto bych se rád zeptal, jak je to se zákazem nočního orientačního běhu v Hradecko-pardubicko-choceňských lesích, který zde byl několikrát zmiňován.
>
>O jaký prostor přesně jde ?
>Co přesně je zakázané - běžet sám v noci po lese (to může být zakázáno ?) či organizovaná činnost (rozmístěné kontroly, větší skupinka zúčastněných) ?
>A po jakou dobu tento zákaz platí ?
>
>děkuji za odpověď.
>
>Při této příležitosti ještě upozorním na návrhy k soutěžím, které budu zasílat soutěžní komisi k posouzení - tady (v dodatku je zmíněno pro mnohé překvapivé spojení českého filozofa Ladislava Klímy, lesního sprintu a Bedy Foltena).




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)