Re: Startovka MČR sprint


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Starouš , posláno: 1.9.2011 16:12:43, z adresy: 85.162.159.29

Stejně pořadateli a HR nic nedokážeš ;-) Sice statisticky je takováhle náhoda nula nula prd, ale když si to sešmoulí někde v garáži, tak to čistě náhodou vyšlo tak, jak to vyšlo. Ani David Copperfield by se nemusel stydět za taková kouzla. Možná bychom se zase mohli vrátit k systému veřejného losování startovky, protože pak vcelku oprávněně vznikají dohady.
Jako matematika mě samozřejmě těší, že i tento téměř nemožný jev nastal, protože se aspoň potvrdilo z teorie pravděpodobnosti, že každý jev může nastat. To, že by losování mohlo být ovlivněné cíleným zásahem člověka (česky: zfalšované) pochopitelně odmítám, když ho měl hlídat člověk, který má nejvyšší mezinárodní kvalifikaci rozhodčího a tudíž je také nepřekonatelnou a nejnadřazenější morální autoritou z hlediska dodržování pravidel u nás.

>Potrefená husa se vždycky ozve, že jo. Ale nemůžu si pomoct - startovka sprintu v kategoriích DH21 mi nepřijde úplně v souladu se soutěžním řádem (3.6 Startovní pořadí v jednotlivých kategoriích na M ČR ve sprintu se určuje losováním...).
>To by totiž muselo bejt pořádný karlovarský losování, aby se úplnou náhodou dostali skoro všichni reprezentanti za sebe a na konec startovky. Ono je to celkem jedno - tragédi jako já stejně poběží tužku a pokud se v závodním prostoru poseká tráva v ovocných sadech, tak na startovním pořadí tolik nezáleží. Ale proč tedy máme soutěžní řád, když ho nedodržujeme?
>Chápu, že chce pořadatel zajistit atraktivitu závodu pro TV (sice to není live, ale kdo by se s tím stříhal) a pro diváky (budou tam nějací diváci-nezávodníci?). V tom případě by se ale mělo do soutěžního řádu napsat nějaké pravidlo o červené skupině, či něco podobného...




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)