Re: Re: Startovka MČR sprint


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 1.9.2011 15:28:24, z adresy: 81.216.183.138

Pri stejnem slozeni SK to mas marne viz. cast 3, bod 4 http://www.orientacnibeh.cz/ob/informace/zapisSK101126.pdf Byla by to prilis progresivni zmena...

Slysel jsem i par dulezitych argumentu:
- sprint nechce nikdo poradat (bodejt, i za to startovne jeden zavod s TV pakarnou nikdo nechce - 2 zavody a 2x startovne uz by bylo o necem jinem... krome toho na patecni zavod prijede automaticky min lidi)
- nikdo nema prostory na to, aby kvalifikace a finale byly ve stejnem terenu (v praxi se pritom kvalifikace 95% zavodu na MS, ME a narodnich mistrovstvich beha uplne v jinem terenu nez finale...)
- nejsou terminy (pritom proti sezonam do roku 2011 pribyl jeden volny vikend po zrusenem MCR DT, kam se daji posunout/presunout zavody... a pocitam, ze casem bude jeste jeden volny - az se zrusi i MCR NOB, protoze spousta oddilu z nejmenovane oblasti nemuze v zime do lesa se svetlem) - pritom se nabizi kombinace sobota kvalifikace + finale sprint, nedele ZA kratka nebo klasika

>Myslím, že tohle je další důvod pro zavedení dvoukolového MČR ve sprintu. V semifinále by sis vyběhl startovní pořadí a bylo by.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)