Re: Re: Re: Re: poděkování časopisu OB, že pustil do tisku i do nedávna zakázané materiály + inflace medailí


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 6.4.2011 10:21:08, z adresy: 62.240.183.85

dlouhý rozbor postupů z MČR na klasice jsem napsal proto, že se znám se stavitelem a mapařem, bylo tak pro mě jednoduché je poprosit o pomoc (mimochodem, třeba Honza Šedivý mi ani nechtěl po závodě kreslit postupy, neb jak sám říkal, bylo to jen o co nejrychlejším běhu co nejvíce rovně,, už jsem to zde zmiňoval, že klasická trať je z technického pohledu (volby postupů) skoro mrtvá a bude jedině dobře, pokud se přesune do noci).

nemám se za co omlouvat, chtěl jsem upozornit na fakt, že je to poprvé, co si můžu v časopise přečíst, že jsou disciplíny hodnoceny stejně a poděkovat za to.

pokud máš s tím i dále problém, příští úterý v 17:00 na Pošepného se můžeš přidat k souboji..

abych se přiznal, nevím, kde na blogu urážím všechny své odpůrce (pokud myslíš Jamambu, tak tu psal Kuba Weiner, a dobře jsem se nad ní zasmál), pokud ano, tak alespoň nepíšu udání na novodobé národní výbory, jako jsi předvedl ty se svým příspěvkem na nová média, či jak se to jmenovalo



>Drahý pane Jiří,
>
>V diskusích s Vámi jsem se rozepisoval už několikrát. Vždy jsem Vás setřel a utloukl argumenty. Mně si vzpomínám, že naposledy jsme debatovali právě o časopise, ale Vy si nedáte pokoj. Nuže vězte, že v časopise Orientační běh žádná oficiální propaganda dlouhých disciplín není, nebyla a nebude. Pokud ano, sám jste jejím čelním představitelem. Proč jste loni napsal čtyřstránkový rozbor postupů MČR na klasice, ale už nikoli rozbor krátké trati nebo sprintu?
>
>Váš příspěvek z 5.4.2011 21:05:51 je plivnutím do tváře všem, kteří se na tvorbě časopisu podíleli. Proto od Vás očekávám malou upřímnou omluvu nikoli pouze zde na BENu, ale i na Vašem blogu, na němž zbaběle urážíte všechny zdejší diskutéry. Jinak to asi budeme muset vyřešit nějakým soubojem. 10krát 1 kilometr to však zřejmě nebude, protože se na něj ani nejste schopen dostavit.
>
>V úctě
>Jiří Krejčík
>
>P. S. Nic jiného než omluvu už mi prosím nepište, končím s Vámi diskusi a na rozdíl od Vás své slovo držím.
>
>
>
>>budeš se muset trochu víc rozepsat, třeba v bodech jako Honza Mrázek, který mi vysvětlil, proč si myslí, že jsem se spletl (ostatně jsem se ze zajímavosti díval, za kolik běžel maraton Martensson (v době, kdy se běhali jen klasiky) a je to 2:19 na pomalé trati ve stockholmu, a půlmaraton má za 1:06)
>>
>>
>>
>>>Ty jsi ale kretén.
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)