Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: omluva členům pražské oblasti starajícím se o mládež


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 19.1.2011 13:49:06, z adresy: 147.32.123.253

Milý Petře,
je znát, že jsi novinář a umíš tak psát podle toho, jak vrchnost píská - z obžalovaných udělat oběti, ze svědka obžalovaného. K dokonalosti tomu chybí jen to, aby ses mě zeptal, zda náhodou nejsem jehovista.

Nechtěl jsem uvádět přesné činy ani osoby, neb jsem je považoval za výsledek společenské atmosféry v pražském OB a nikoli za individuální akt jednotlivců (z toho důvodu jsme se i zlobil na Petra Bořánka, že dává mládeži špatný příklad, i když, jak jsem byl ujištěn ze strany pražských cyniků, není to tak, jak jsem si myslel).

Ale když jinak nedáš - mluvíme zde o hození jiného člověka do popelnice (aby tak byla snížena jeho lidská důstojnost). Schválně si prosím progoogluj, kdo druhé lidi - bez jejich souhlasu - hází do popelnice, osobně jsem našel jen nácky, třeba zde: http://aplikace.mvcr.cz/archiv2008/extremis/zprava/priloh_2.html .

Je to již pár let, ale já mám osobně od té doby vždy strach na závody jet. Petr Bořánek mi to - pravděpodobně nevědomě, znovu odkazuji na pražské cyniky - připomněl, z toho důvodu jsem reagoval, jak jsem reagoval.

tímto bych debatu na toto téma ukončil, vzhledem k tomu, že se toto bere v orientačním běhu jako chlapské řešení a jakoukoli sebereflexi nepozoruji, rozhodl jsem se skončit, neb jsem měkota a násilí nemám rád (mimochodem, doporučím ti zajímavou knížku, kterou teď mají v levných knihách - Doživotí, rozhovory s českými na doživotí odsouzenými vězni - zde zjistíš, že spousta z nich začínala na drobných hospodských rvačkách).

Přeji vám mnoho úspěchů na tomto fóru (přiznám se, některé lidi jsem si zde oblíbil a chodil tak mezi ně denodenně, třeba Sosnu řadím mezi mých TOP 5 kamarádů), prosím soutěžní komisi o zastavení mé diskuzní a závodní činnosti.

A těším se, až se v orientačním běhu budou všechny spory řešit tak jako mezi mnou a Jeho Veličenstvem, který včera přijal moji výzvu na souboj na 10krát 1km.







>No jelikož jsi dosud řekl o tom napadení jen to, že tři napadli jednoho, popř. že jeden mladší napadl staršího, a zatvrzele odmítáš k tomu říct cokoliv bližšího, tak to klidně tvrdit můžu. Já jsem nikoho nenapadl a ani si nevybavuju, že by to někdo z mého okolí udělal. Až mi řekneš, o co přesně šlo, tak se ptej na moje svědomí...
>
>Jinak vzhledem k tomu, co jsi schopný tady napsat (ať už je tvá motivace k tomu jakákoliv), tak ve tvé společnosti se na závodech nebudu cítit bezpečně ani já. A to nejsem žádnej cíťa.
>
>
>>pokud mi nyní chceš tvrdit, že jsem si ono napadení vymyslel (ať již jsi ho dělal přímo ty či kdokoli jiný z tvého okolí), pak jsi pro mě člověkem bez svědomí, neb já osobně se od té doby necítím na závodech bezpečně (jsem v tomto cíťa, jak říká jeden můj kamarád)
>>
>>
>>
>>
>>>Pokračovat v tom nemůžu, protože jsem ještě ani nezačal. A začínat ani nechci, i když nepopírám, že by sis za to, co tady předvádíš, zasloužil...
>>>
>>>...doživotně odpojit od internetu.
>>>
>>>A starosti, že by to někdo mohl odnést za tebe, mít nemusíš. Nikoho jiného, kdo by na OB ostatním bezdůvodně nadával do fašounů, nácku a estábáků (ať už se tím baví nebo mu to z nějakého podivného důvodu dělá dobře) naštěstí neznám.
>>>
>>>
>>>>místo aby se člověk kál, ještě v tom chce pokračovat, obdivuji zdejší subkulturu a bohužel mám strach, že tvé a tvých kamarádů fašistů (kdo jiný v historii napadal jiného člověka ve 3 ?) choutky odnese někdo za mě.
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>>Drahý Jiří Janso,
>>>>>
>>>>>pokud bys přeci jen porušil své slovo a na orientační běh ještě někdy zavítal, doufám, že tvá naivní přítelkyně ti tentokrát při odjezdu nezabaví rybičku. Značně se totiž obávám, že by ses mohl přimotat k třetímu fyzickému napadení a tentokrát bys mu pravděpodobně jen nepřihlížel.
>>>>>
>>>>>Řekl bych, že mnoha lidem by to za ten banán stálo a nejspíš by si pak musel poněkud rozšířit územní vymezení tebou definované fašizující bojůvky.
>>>>>
>>>>>Každopádně číst si ty tvý zdejší bláboly má své kouzlo a jen ti závidím, že máš tolik času a energie.
>>>>>
>>>>>
>>>>>>i tak si ale trochu myslím, že fyzické napadení tříčlennou skupinkou jiného člověka se již nedá nazvat "siláctví pod vlivem alkoholu" a příčiny tohoto napadení je nutné hledat hlouběji
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>>Tímto bych se veřejně chtěl omluvit pracovníkům s mládeží pražské oblasti za použití silných slov - fašismus, nacismus apod. při popisu mé zkušenosti s částí postmládeže této oblasti.
>>>>>>>
>>>>>>>Myslím, že nejlépe to charakterizovala paní Němečková v emailu, který mi napsala:
>>>>>>>
>>>>>>>"K fašismu jsou od siláctví pod vlivem alkoholu ovšem mílové kroky, což byste jako student sociologie měl vědět."
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>tímto bych se tedy dotčeným lidem omluvil, abych upozornil na dle mě fyzicky agresivní chování (a případně našel jeho příčiny), jsem provokativně použil slov, která pro to nebyla vhodná.
>>>>>>>
>>>>>>>I tak doufám, že agrese (ať již fyzické či psychické) bude v orientačním běhu méně, ať se jí bude říkat jakoli.
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)