Re: Re: Re: Re: omluva členům pražské oblasti starajícím se o mládež


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: CHA7800 , posláno: 18.1.2011 14:45:36, z adresy: 62.209.200.246

- osobně nechápu myšlenkové pochody člověka, který si myslí, že nějaké (smyšlené ?) fyzické napadení dojde k nějakému rozhřešení na diskuzním fóru
- ad nazi - tvá schopnost jednostranné bagetalizace historie je dětsky naivní a tak trochu připomíná dobu o cca 20 let zpět.
- nevím jest-li tvé příspěvky na Ben nejsou součástí nějakého psychologického experimentu, ale být tebou si dám velkého majzla na to, aby se ti to nezvrtlo do fyzické roviny ...


>místo aby se člověk kál, ještě v tom chce pokračovat, obdivuji zdejší subkulturu a bohužel mám strach, že tvé a tvých kamarádů fašistů (kdo jiný v historii napadal jiného člověka ve 3 ?) choutky odnese někdo za mě.
>
>
>
>
>
>
>>Drahý Jiří Janso,
>>
>>pokud bys přeci jen porušil své slovo a na orientační běh ještě někdy zavítal, doufám, že tvá naivní přítelkyně ti tentokrát při odjezdu nezabaví rybičku. Značně se totiž obávám, že by ses mohl přimotat k třetímu fyzickému napadení a tentokrát bys mu pravděpodobně jen nepřihlížel.
>>
>>Řekl bych, že mnoha lidem by to za ten banán stálo a nejspíš by si pak musel poněkud rozšířit územní vymezení tebou definované fašizující bojůvky.
>>
>>Každopádně číst si ty tvý zdejší bláboly má své kouzlo a jen ti závidím, že máš tolik času a energie.
>>
>>
>>>i tak si ale trochu myslím, že fyzické napadení tříčlennou skupinkou jiného člověka se již nedá nazvat "siláctví pod vlivem alkoholu" a příčiny tohoto napadení je nutné hledat hlouběji
>>>
>>>
>>>
>>>>Tímto bych se veřejně chtěl omluvit pracovníkům s mládeží pražské oblasti za použití silných slov - fašismus, nacismus apod. při popisu mé zkušenosti s částí postmládeže této oblasti.
>>>>
>>>>Myslím, že nejlépe to charakterizovala paní Němečková v emailu, který mi napsala:
>>>>
>>>>"K fašismu jsou od siláctví pod vlivem alkoholu ovšem mílové kroky, což byste jako student sociologie měl vědět."
>>>>
>>>>
>>>>tímto bych se tedy dotčeným lidem omluvil, abych upozornil na dle mě fyzicky agresivní chování (a případně našel jeho příčiny), jsem provokativně použil slov, která pro to nebyla vhodná.
>>>>
>>>>I tak doufám, že agrese (ať již fyzické či psychické) bude v orientačním běhu méně, ať se jí bude říkat jakoli.
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)