Re: Re: Prohlášení a výzva na souboj 10krát 1km, platí i pro Bořana a Jeho Veličenstvo


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Veličenstvo , posláno: 11.1.2011 18:49:33, z adresy: 88.101.242.2

Jeho Veličenstvo už se pomalu zapojuje do tréninku po tragickém zranění z Vodňanského kapra. Ovšem nastávající lobová sezónu mu brání v přípravě na tento prestižní souboj.

>
>Vzhledem k tomu, že už jste 3 (Ty - za "hovado", Bořan - za vykřikování mého jména, Jeho Veličenstvo - za plačku) a jaká je vaše výkonost (Veličenstvo ani nevím, zda běhá,, Bořan se věnuje turistickým disciplínám,, u Tebe ZLH taky nevím), můžete si to rozdělit mezi sebe, tak aby to mělo pro mě alespoň nějaký tréninkový efekt.
>
>Na datumu a místě se mezi sebou domluvte a dejte mi sem vědět.
>
>
>
>>Já, Tomáš Novotný, ZLH7001 prohlašuji, že Jiří Jansa CHT8402 je nejen hovado, ale taktéž je funkčně negramotný a možná je i blázen.
>>
>>Za toto své prohlášení jsem ochoten plně nést následky.
>>
>>Zdůvodnění:
>>1) Za hovado považuji Jiřího Jansu pro to, že neustále záměrně komolí můj nick – registrační číslo, i když byl vyzván, aby tak nečinil. Ačkoliv si sám neustále stěžuje na to, že je mu ubližováno a neustále vyžaduje omluvy, jemu samotnému činí potěšení, když mě v diskuzi na ben-u namísto ZLH7001 (nebo ZLH) oslovuje ZHL.
>>
>>2) Za funkčně negramotného jej považuji proto, že mé zdůvodnění „… jsi hovado, které příspěvky na mou adresu začíná tím, že záměrně komolí můj nick.“ interpretuje Jiří Jansa takto: „vypsal jsem ti návrh - normalizační reakci - realitu a ty jsi mě za to nazval hovadem.“ a znovu „… ZHL mě tady častuje hovadem jen proto, že jsem mu vypsal návrhy …“.
>>
>>3) Na Cibulkových seznamech je uvedeno - Příjmení, jméno: Novotný Tomáš, Narozen: ???, Bydliště: neuvedeno, Typ spolupráce: Důvěrník, Evidující správa STB: Ústí nad Labem, Krycí jméno: Pilot, Svazek: 25341.
>>K 1.7.2009 bylo v ČR 861 nositelů jména Tomáš Novotný.
>>Jestliže na tomto základě dospěl Jiří Jansa k závěru: „a jinak to ZHL, že jsem tě našel v Cibulkových seznamech - krycí jméno Pilot - vypovídá o ledasčem“ dále „nic chlapi, zlobit se na vás nebudu, za nátlaku by to podepsal skoro každej.“ a opět „…po svém nálezu v seznamech se už stejně ničemu nedivím.“ a opakovaně „od člověka, který je veden v seznamech pod krycím jménem pilot …“, tak to přinejmenším potvrzuje jeho funkční negramotnost, nebo to rovnou znamená, že je blázen.
>>
>>Tomáš Novotný, ZLH7001
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)