Prohlášení


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: ZLH7001 , posláno: 10.1.2011 19:36:16, z adresy: 91.187.59.25

Já, Tomáš Novotný, ZLH7001 prohlašuji, že Jiří Jansa CHT8402 je nejen hovado, ale taktéž je funkčně negramotný a možná je i blázen.

Za toto své prohlášení jsem ochoten plně nést následky.

Zdůvodnění:
1) Za hovado považuji Jiřího Jansu pro to, že neustále záměrně komolí můj nick – registrační číslo, i když byl vyzván, aby tak nečinil. Ačkoliv si sám neustále stěžuje na to, že je mu ubližováno a neustále vyžaduje omluvy, jemu samotnému činí potěšení, když mě v diskuzi na ben-u namísto ZLH7001 (nebo ZLH) oslovuje ZHL.

2) Za funkčně negramotného jej považuji proto, že mé zdůvodnění „… jsi hovado, které příspěvky na mou adresu začíná tím, že záměrně komolí můj nick.“ interpretuje Jiří Jansa takto: „vypsal jsem ti návrh - normalizační reakci - realitu a ty jsi mě za to nazval hovadem.“ a znovu „… ZHL mě tady častuje hovadem jen proto, že jsem mu vypsal návrhy …“.

3) Na Cibulkových seznamech je uvedeno - Příjmení, jméno: Novotný Tomáš, Narozen: ???, Bydliště: neuvedeno, Typ spolupráce: Důvěrník, Evidující správa STB: Ústí nad Labem, Krycí jméno: Pilot, Svazek: 25341.
K 1.7.2009 bylo v ČR 861 nositelů jména Tomáš Novotný.
Jestliže na tomto základě dospěl Jiří Jansa k závěru: „a jinak to ZHL, že jsem tě našel v Cibulkových seznamech - krycí jméno Pilot - vypovídá o ledasčem“ dále „nic chlapi, zlobit se na vás nebudu, za nátlaku by to podepsal skoro každej.“ a opět „…po svém nálezu v seznamech se už stejně ničemu nedivím.“ a opakovaně „od člověka, který je veden v seznamech pod krycím jménem pilot …“, tak to přinejmenším potvrzuje jeho funkční negramotnost, nebo to rovnou znamená, že je blázen.

Tomáš Novotný, ZLH7001




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)