Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pomluva pro J.J


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 10.1.2011 14:52:04, z adresy: 62.240.183.85

no, to je jedno. Hlavní je, že orientační běh - hlavně klasika - má spousta lidí uchovaný jako lampasácký sport (a řekl bych, že posmívání se někomu, koho baví víc běžet 12 minut než 90 tomu lampasáctví plně odpovídá - tys musel bejt Sosno velký zvíře).

Jinak než obsazením veřejného prostoru sprinty, 2 člennými štafetami, knock-out sprinty apod. se této nálepky orientační běh nikdy nezbaví.

pro ZHL -
vypsal jsem ti návrh - normalizační reakci - realitu a ty jsi mě za to nazval hovadem. Pokud to považuješ za slušné chování (což usuzuji z toho, že se mi nechceš omluvit) tak prosím, po svém nálezu v seznamech se už stejně ničemu nedivím.





>Možná jsi nepochopil, že tomu, na co jsi se ptal té genrace 50+ , rozumí ta generace branně orientační závod a jsou tam disciplíny, při kterých se střílí a hází granátem.
>
>Na podzim a na jaro škola pořádala branné závody pro žáky. Jmenovaly se „Dukelský závod branné zdatnosti“ a „O partyzánský samopal“. Spočívalo to v tom, že několikačlenná družstva běhala po lese po trati vyznačené fáborky z krepového papíru. Byli jsme tzv. hlídky a nastanovištích cestou jsme sbírali body za plnění různých úkolů. Stříleli jsme ze vzduchovky, odpovídali na znalostní otázky a nedílnou součástí byla i politická výchova, takže jsme museli mít rychlé nohy stejně jako vědět, kdy zemřel soudruh Lenin, kde kotví Aurora nebo kdo je předsedou okresního národního výboru.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)